W moim skierowaniu pisze , że za nadużywanie alkoholu mogą z ośrodka wyrzucić dyscyplinarnie
Jak rozumieć te nadużywanie ? Zero drinka czy piweczka ?

Witam,jak wynika z daty wpisu pisałem o tym 24,Lipca-teraz mamy 04.08 i czarne scenariusze-nie moje tylko wirusologów Niestety się Spełniły-wynik lekceważenia Problemu bo Wirus Nie Jest na Urlopie,poco były te śmichy,chichy z obostrzeń i kar z Katalonii-Ministerstwo Rozważa Zwiększenie Kar za Nie Przestrzeganie Obostrzeń-bo tylko w taki sposób Polacy zaczną myśleć jak uderzyć ich po portfelu,Dużo Zdrowego Rozsądku i Zdrowia Życzęandrzej1955 pisze: 24 lip 2020 12:49 Witam,idąc Twoim tokiem rozumowania Gosiaczku to wszystkie reżimy powinny być zniesione i w pewnym momencie znajdziemy się w czarnej d...ie bo wrócimy do stanu zachorowań w najwyższym okresie-widać to po weselach,komuniach i wszelkich zbiorowych imprezach tego typu-wszystko z ROZSĄDKIEM a rozluźnienia po wygaśnięciu pandemii-Wszyscy Są Zmęczeni tą Sytuacją co nie znaczy że mamy nawzajem się pozabijać-to jest oczywiście moje zdanie i nie wszyscy muszą się z nim zgadzać,Pozdrawiam i Dużo Zdrowia Życzę![]()