Netykieta, czyli o zasadach aktywności w sieci

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Netykieta, czyli o zasadach aktywności w sieci

Post autor: forumowicz »

Właściwie to nie wiem gdzie mam wyrazić swoje zdanie ,

każda sytuacja gdzie dochodzi do konfliktów jest dla mnie przykra :( .
Nie śledziłam wątku "Paczka z Olecka" i nie chce mi się nawet sięgać do historii i przytoczonego stwierdzenia, niemniej uważam , że nie wolno obrażać nikogo , a słowa można dobrać w taki sposób aby były jednoznaczne lecz nie raniły.
Na początku zaglądałam do tematu kilka razy - interesowały mnie opinie o Olecku i nawet wyraziłam zdanie , że fajnie sobie gadają, później jak zobaczyłam , że nie ma nic o pobycie nie byłam zainteresowana lekturą . Nie wiem skąd wzięła się agresja i takie słowa i nie będę tego rozstrzygać.

Nie lubię chamstwa i obrażania i staram się temu przeciwstawiać , no przynajmniej staram się , historia forum mówi , że co jakiś czas coś się"dzieje " , gdyby były oceny wówczas kolega otrzymałby niemało (-), nawet bez uzasadnienia .

Drodzy Państwo szanujmy się , jak w życiu , tutaj także są sympatie i antypatie ale nie obrażajmy nikogo.

pozdrawiam i dobrego dnia :)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Netykieta, czyli o zasadach aktywności w sieci

Post autor: administrator »

wiesniaczkaela pisze: Tak na prawdę to teraz żałuję że w ogóle zareagowałam na te obelgi pod moim adresem [...] reakcja to pokarm dla.......
Tak jak wielokrotnie powtarzałem, powtórzę jeszcze raz - zdecydowanie nie warto wdawać się w kłótnie. I to nie ma znaczenia czy na forum NS, czy w na innym forum, czy na FB czy nawet w życiu realnym. To nie prowadzi do niczego dobrego. W internecie może to być całe szczęście tylko k