Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
lewis21 pisze:z tego co udało mi się dowiedzieć pocztą pantoflową to w styczniu trochę zamieszania tam było, martula13 skąd jedziesz??
lewiss21- zamieszania w związku z czym ? Jeśli możesz oczywiście, to napisz może unikniemy niepotrzebnych sytuacji pomagając w jakiś sposób personelowi sanatorium
koleżanka koleżanki była tam w styczniu, ale dokładnych szczegółów nie znam bo rozmawialiśmy przelotnie,pojedziemy zobaczymy, hmm za tydzień wyjazd trochę się cieszę trochę przeraża mnie to bo pierwszy raz wyjezdzam
Roman -45 leczyć w normalnych , cywilizowanych warunkach i dlatego informacje są bardzo potrzebne , o rozrywkach i innych dodatkach to chyba Ty myślisz jeśli o tym piszesz ...................................
Jadę z Sosnowca już umówiona jestem z koleżanką, jedziemy samochodem. Ty masz dużo bliżej niż my. Trochę poszukałam i myślę, że nie będzie tak żle. To podobno dość nowy ośrodek. Zdięcia dają wyobrażenie, że pokoje są fajne. Dla mnie najważniejsze są zabiegi więc wszystko zależy do jakiego lekarza się trafi. Jeśli chodzi o jedzenie to nie jestem zbyt wybredna i porcje sanatoryjne mi wystarczają pod warunkiem, że jest smacznie ugotowane i ładnie podane. Narazie - pozdrawiam.Odezwij się na mój e-mail to pogadamy.Lilka.
hej własnie jestem w Beskidzie ogólnie dobrze pokoje 1/2/3 osobowe jestem w 3 fajnie i wesoło ale troche ciasno malo garderoby,jedzonko dobre dla mnie wystarczajaco jest wifi w pokojach personel miły, Krynica jak zawsze piekna podrawiam