Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ależ zgadywanki Jestem mężczyzną. To forum to tylko takie hobby po pracy (przynajmniej póki co). Na co dzień pracuję i czasu zawsze brak, szczególnie biorąc pod uwagę to, że mam malucha w wieku żłobkowym i urlop podporządkowany jest pod niego. W dodatku te ciągłe zwolnienia chorobowe moje i żony bo w żłobku dzieciaki ciągle chore. Wyobraźcie sobie, że w ubiegłych dwóch tygodniach zużyłem 4 dni urlopu na wizyty z małą w poradniach różnych. Na szczęście jest ok, ale czy urlopu na wakacje wystarczy? Nie wiem.
Trzymamy mocno kciuki za zdrowie malutkiej córeczki Admina . Wiemy jak dużo czasu pochłania praca i wychowanie dzieci, więc tym bardziej cenimy to, że poświęca Pan czas i dla naszej forumowej........gromadki . Właściwie powinnam powiedzieć: gromady bo sporo się już tu ludków pojawiło Pozdrawiam całą rodzinkę
Coś jednak się zdarzyło- mamy coraz więcej informacji o Administratorze forum, pozdrowienia dla całej rodzinki i dużo zdrowia , szczególnie dla maluszka
do Andrzeja "Chwytaj dzień, bo przecież nikt się nie dowie, jaką nam przyszłość zgotują bogowie..." - jeśli wiesz czego pragniesz, nie czekaj dłużej...