Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mnie też niedługo czeka pakowanie, chociaż na tą chwilę to w ogóle mi się nie chce .. Na szczęście jeszcze troszkę i wtedy będzie trzeba , już nie będzie ..."nie chce mi się"
Po moją kurier ma być już w piątek o 10 rano Na szczęści wszystko uprane,uprasowane....tylko czasu brak na to by z sensem do walizy włożyć i zwalczyć dylematy co ostatecznie
Stokrotko Oczywiście, że do Ciebie Ale w końcu to było prawie rok temu Rety jak ten czas leci To Ty nie wydałaś tej kasy Ja już taka stara Ale duchem młoda W listopadzie jak nie zapomnę wyśle kolejny plik
Może jednak kup ten bilet,turnus się zmienia,pogoda ładna ,ludzie jeżdżą nie wiadomo po co i żebyś na wieczór tam nie dotarła.Wszystkie lepsze pokoje rozdadzą i przyjdzie Ci mieszkać na poddaszu z chudym staruszkiem