Szlafrok
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: Szlafrok
- Joni123
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2017 07:57
- Oddział NFZ: Śląski
ten różowy też niczego sobie
- Joni123
- Super Kuracjusz

Maryann to musialaś bajkowo w tym czepku wyglądaćMaryann pisze: 25 wrz 2017 13:38 Mam jeszcze jedna ciekawa historie czepkowa z ostatniego wyjazdu... Pewien pan na basenie raz spozniony na swoja grupe dolaczyl do naszej I bardzo byl zainteresowany blizsza znajomoscia...Wieczorem na tancach...prosi do tanca....ja sadzac iz moja uroda go oszolomila na basenie oczywiscie ide w tany...A tu pytanie: z jakiego sanatorium jestes? Bo ja z tego...a to chyba niedawno przyjechalas? Itd...itp...I taki to niewinny zdawaloby sie czepeczek psikusa zrobil...![]()
![]()
- Joni123
- Super Kuracjusz

- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Podziękował: 1 raz
Wiesz Joni bo on na basenie to chyba na glowe nie patrzyl...Joni123 pisze: 25 wrz 2017 13:41Maryann to musialaś bajkowo w tym czepku wyglądaćMaryann pisze: 25 wrz 2017 13:38 Mam jeszcze jedna ciekawa historie czepkowa z ostatniego wyjazdu... Pewien pan na basenie raz spozniony na swoja grupe dolaczyl do naszej I bardzo byl zainteresowany blizsza znajomoscia...Wieczorem na tancach...prosi do tanca....ja sadzac iz moja uroda go oszolomila na basenie oczywiscie ide w tany...A tu pytanie: z jakiego sanatorium jestes? Bo ja z tego...a to chyba niedawno przyjechalas? Itd...itp...I taki to niewinny zdawaloby sie czepeczek psikusa zrobil...![]()
![]()
![]()