Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
jarko666 pisze:Gaba ja ogólnie kartofli nie tolaruję , i to nie ja tylko mój organizm. A tam były kartofle na kartofle. bo najtańsze . I wszyscy sobie chwalą borowinkę , siarkę , a co ja mam chwalić ? ćwiczenia w basenie ?????
: Z tego wynika ,ze nas lepiej karmili ...miałam borowine ,ale ćwiczenia w basenie też chwaliłam,tak wogole to kazdą wolna chwilę spędzałam w basenie -tak lubie Ciekawi mnie dlaczego nie miałeś ani siarki ani borowiny-to podstawa tego ośrodka-nie zasłużyłeś czy za późno przyjechałes
Gaba pisze:A ja bym sie cieszyła gdyby po przyjeździe było dwa kilogramy mnie ...ale tak nie był... jedzenie mi smakowało pierogi ruskie do dzisiaj wspominam Pycha
Ja też na jedzenie nie narzekam wg na nic tylko....że nie dałam namówić się Gabie na basen ale jak będę jeszcze to basen będzie mój
Gaba pisze:[quote-nie zasłużyłeś czy za późno przyjechałes
Byłem jako jeden z pierwszych. W Szklarskiej rok temu w zasadzie miałem to co chciałem . Tutaj nic nie miałem godnego, same śmieci zabiegowe. Może nie zasłużyłem Bo ja taki FF
Lekkie nadcisnienie 130 na 80 podczas badania. Podnosi mi się na widok pielegniarki. Jeżeli bym wykupił komercyjnie , przeciwwskazań brak
ania9876 pisze:życzę Ci z całego ,aby następny wyjazd był bardziej udany.
Dziękuję . Mam nadzieję , będę się starał o Szklarską . Tam nawet jak jest coś nie tak, to zawsze można powędrować w góry. Nie będę porównywał tych ośrodków , bo to inna bajka.
Ja byłam w crr w sierpniu 2015r prywatnie byłam bardzo zadowolona z zabiegów i całego pobytu. Posiłki smaczne, śniadania szwedzki stól, basen bez ograniczeń ile się chciało można było korzystać bez doatkowych opłat, tak samo rowery i kijki bez opłat można korzystać. W pokojach telewizor, czajnk, w-fi, radio, czysto i przyjemnie. Jednym słowem bardzo ładny ośrodek. Tylko na borowinę i siarkę trzeba chodzić do Domu Zdrojowego ok. 200m. 30.03.17 jadę ponownie.