HOTEL Olecko
-
forumowicz
Re: sanatorium HOTEL Olecko
a jezel
i mozesz sie podzielic tymi informacjami na temat olecka na forum to bardzo bym prosil
-
forumowicz
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Casandro.....proszę.....
Ja też jestem już tu dosyć dawno, ale nigdy nikogo nie krytykowałam......
Nowicjusz, ponieważ dla mnie najważniejsze są zabiegi w sanatorium- ich jakość, różnorodność ( duży wybór) i oczywiście fachowa i miła obsługa, to takiej informacji zawsze oczekuję. Słyszałam o słabych zabiegach, a właściwie o takich, które mamy w zasięgu ręki - jako podstawowe- w swoich miejscach zamieszkania.
Ale czy to prawda? Dlatego będę czekała na opinie kuracjuszy
Pozdrawiam.
Ja też jestem już tu dosyć dawno, ale nigdy nikogo nie krytykowałam......
Nowicjusz, ponieważ dla mnie najważniejsze są zabiegi w sanatorium- ich jakość, różnorodność ( duży wybór) i oczywiście fachowa i miła obsługa, to takiej informacji zawsze oczekuję. Słyszałam o słabych zabiegach, a właściwie o takich, które mamy w zasięgu ręki - jako podstawowe- w swoich miejscach zamieszkania.
Ale czy to prawda? Dlatego będę czekała na opinie kuracjuszy
Pozdrawiam.
-
Martuska
- Kuracjusz

- Na forum od: 22 sty 2017 19:57
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 3
Nie gniewam sie, kazdy ma prawo swoje zdanie wyrazic, ja mam nadzieje,ze wszystkim sie spodoba, na pewno nie jest to Versal, ale jak na spokojnosc i zabiegi, ktore ja mialam jestem mega zadowolona, Serdecznie Cie Pozdrawiamsztani pisze:Sorki Martuska Pewnie zbyt pochopnie oceniłem Twoje posty. Przyznaję ale często piszą tu osoby podstawione przez dyrekcję ośrodka ,że wziąłem Ciebie za taką . jeśli jak piszesz wcześniej tak jest , to super ośrodek się tworzy . jeszcze raz przepraszam i pozdrawiam
-
Dominika 900
- Super Kuracjusz

- Na forum od: