IWONICZ-ZDRÓJ, SANATORIUM WISŁA 04.01.2016r z Puław

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: IWONICZ-ZDRÓJ, SANATORIUM WISŁA 04.01.2016r z Puław

Post autor: forumowicz »

swiro 2005 pisze:Witajcie , jeśli ktoś był w sanatorium'' WISŁA '' w Iwonicz - Zdrój i chciałby się podzielić ze mną warunkami tam panującymi to chętnie poczytam, zapraszam . :D
Warunki - pytasz ? :)
Będziesz tam 3 tygodnie , warunki mieszkaniowe i stołówkowe przetrzymasz , ..... liczy się zgrana ekipa .... to jest to :!: :!: czasami i kołobrzeska NIWA moze wymięknąć przy iwonickiej WIŚLE ....

Udanego pobytu życzę :) ... ja byłam w KRUS-owskim ... było extra ;) ;)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Swiro super dużo informacji przekazano Ci ekipa się kompletyje cóz wiecej chcieć 8-) :)
Spotkania pozytywnych ludzi zapewnie bedzie lepsza kuracja niz w Połczyn Zdrój-Borkowo :roll:
pozdrawiam wyjeżdzajacych :) 8-) :kwiat:
Awatar użytkownika
danusia57
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2012 13:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: danusia57 »

kuracjuszkaasia pisze: ... ja byłam w KRUS-owskim ... było extra ;) ;)
Kasiu :) KRUS jest faktycznie sanatorium extra,a Wisła :?: może jak prywatny właściciel tego sanatorium,zrobi remont wszystkich pokoi :oops: ,to też będzie extra 8-)

Swiro,tak jak piszą forumowiczki,najważniejsza zgrana grupa ludzi i dobra zabawa po zabiegach,a reszta do wytrzymania,pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Co tam pokoje :?: Byle byłoby się gdzie umyć i przespać ... resztę czasu zazwyczaj spędza się poza ośrodkiem :) :)
Oczywiscie , ze przyjemniej jest gdy warunki sa idealne , no ale nie zawsze mamy na to wpływ ...
Awatar użytkownika
IwonaC
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 21 lip 2015 16:16
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: IwonaC »

:serce: O! widzę, że na wielu turnusach Wisła "górą" ze względu na zgraną paczkę.
kasik-y67
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 11 gru 2015 03:31

Post autor: kasik-y67 »

Zobaczymy jak to będzie :) . Mam tylko nadzieję że trafię na fajną współlokatorkę a resztę jakoś się przeżyje :)
forumowicz

witam Cie ja taz jechałem samochodem do Iwonicza i nikt sie nie zgłosił tak wiec nie licz na wiele jak do tej pory nikt sie nie zgłosił to i nie zgłosi powrot tez miałem samotmy Iwoniczo to blisko duzo ludzi jedzie samochodami a jak jakas samotna kobieta to sie boi sama z obcym jechac wiem to z doswiadczenia Pozdrawiam Tomasz
forumowicz

Zazwyczaj pociągiem taniej niż z kimś samochodem ;) ..a i wygodniej niż samochodem :) to raczej z tego powodu nikt nie chce się wiązać we wspólne podróże , a nie z obawy przed "agresywnymi" kierowcami :lol: :lol: :lol:...
jagoda 11211
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 lis 2015 10:21
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: jagoda 11211 »

Witaj! Też wyjeżdżam do Iwonicza, ale mój turnus zaczyna się o dzień później :| w "Klimacie". Podróż autem z pewnością wygodna :) ale niestety ten jeden dzień ma dla mnie istotne znaczenie. Jeszcze masz 2 tygodnie, pewnie ktoś chętny się znajdzie :|
Pozdrawiam i życzę dobrej drogi oraz udanego pobytu :) :kwiat:
swiro 2005
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 cze 2015 21:03
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: swiro 2005 »

Witaj, nie liczę już na osoby do podróży , nikt się do tej pory nie zgłosił , to się nie zgłosi . Poprzednio też tak miałem jechałem do Połczyna -Zdrój sam a na miejscu spotkałem z 10 osób które były z mojej okolicy , ale co tam , blisko jest ogarnę jakąś muzę do auta i poleci.
pozdrawiam.
ODPOWIEDZ