A w Marcie byliście...tam też grają..albo w Jazz klubie...byliście...pozdrawiam Gosia
Szczawnica od 12 września 2015
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Re: Szczawnica od 12 września
A w Marcie byliście...tam też grają..albo w Jazz klubie...byliście...pozdrawiam Gosia
-
forumowicz
A to ciekawe !! ... z baletów Hutnika korzystają 4 ośrodki .... Hutnik , Nauczyciel , Dzwonkówka i Papiernik ...... no to co Ci ludzie mają wieczorami robić ????...seti36 pisze:Buuuuuuuuuuuuu a miało być tak fajnieHutnik zamknięty na weekęd Szczawnica nie do poznania zero baletów przez ten weekęd
![]()
![]()
![]()
Ale jutro nowy tydzień nowe możliwości
-
forumowicz
Marta jest dobra dla Julii , Sylwii i tych blisko głównej ulicy . Powrót do Papiernika zajmuje ok 30 minut .... aleee , dobre i 2 godzinki tańcamalgorzatas pisze:seti36Sacer nad Grajcarkiem...Spływ Dunajca...Palenica...tam jest co robić i gdzie chodzić...wszystko będzie dobrze..
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Jeszcze Budowlani grają....tam się można pobawić
Jak ja Byłam to jeszcze Malinowa była.....z braku laku,to i tam się brało zabiegi
Z centrum Szczawnicy nie korzystaliśmy....kto miał wtedy siłę wracać pod górę
-
forumowicz
To jeden z zabiegów , nie refundowanych ( niestety )przez NFZannami pisze:Oczywiście,że pozdrowię Szczawnicę od Was
A co to takiego parkietoterapia? Przepraszam,że pytam ale pierwszy raz jadę do sanatorium.
-
forumowicz
Kojarzęmalgorzatas pisze:Przy Skalnym....i Jazz barze...ale to nie sanatorium...obok Papiernika
-
forumowicz
W Budowlanych jest ok ., fajnie grajądanusia64 pisze:Jak to co robić AsiuOdpoczywać grzecznie po zabiegach
![]()
Jeszcze Budowlani grają....tam się można pobawić![]()
Jak ja Byłam to jeszcze Malinowa była.....z braku laku,to i tam się brało zabiegi![]()
Z centrum Szczawnicy nie korzystaliśmy....kto miał wtedy siłę wracać pod górę