Nieskromnie Ci powiem, że gdyby nie tacy jak my to tego forum by nie było
Zatem ani Ty ani inni, którzy tutaj się znaleźli szukając wsparcia i pomocy nie uzyskaliby żadnych informacji i wskazówek
Pozdrawiam

Ogólnie rzecz ujmując to nie rozumiem w jakim celu w tym układzie tutaj się znalazłaś i udzielasz słowem pisanym..... Skoro forum zbędne, dla znudzonych itd.realistka pisze:Wszelkie informacje są na stronach NFZ

A ja współczuję poziomu....obrażanie ludzi to widać twoje życie.realistka pisze:Teraz zauważyłam ilość postów dodanych przez forumowiczów -wasze życie to internet i sanatorium -współczuje i juz sie nie dziwie,![]()
![]()
Jestem w jakimś sensie obrońcą tego sanatorium,a może inaczej nie jestem malkontentką dla której na pobycie jedzenie i papier toaletowy są najważniejsze. Ale też nie pozwolę siebie obrażać stwierdzeniem,ze jestem wyłudzaczem taniego wiktu i legowiska.Kim ty jesteś,by móc to oceniać? Człowiek naprawdę chory oceni jakość zabiegów i ta dla mnie odgrywa rolę.Obrońcy tego sanatorium robią na mnie wrazenie osób które nie sa schorowane lecz sa etatowymi wyłudzaczami taniego wiktu i legowiska. Byle dostać sanatorium być między ludźmi i pobiec na tańce.