Lotnik - Lądek Zdrój

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Lotnik - Lądek Zdrój

Post autor: ewasz »

Realistko ;)
Nieskromnie Ci powiem, że gdyby nie tacy jak my to tego forum by nie było ;)
Zatem ani Ty ani inni, którzy tutaj się znaleźli szukając wsparcia i pomocy nie uzyskaliby żadnych informacji i wskazówek :)
Pozdrawiam :kwiat: :kwiat:
realistka
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 13 gru 2014 22:26

Post autor: realistka »

Wszelkie informacje są na stronach NFZ
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:( Kochani :roll: nie obrażajmy się nawzajem , mamy sobie pomagać i ułatwiać życie na przyszłej kuracji. Cieszmy się że jeszcze mamy możliwości wyjazdów .....bo okresy oczekiwania coraz bardziej się wydłużają , a to nic dobrego nie rokuje . Nie byłam w Lotniku tylko w oddziale 2 wojskowego i to jeszcze przed remontem .Na zabiegi chodziłam do Lotnika i byłam bardzo zadowolona .Nie bronie tego sanatorium , ale trzeba być w kilku by móc porównywać ,A tu właśnie nie było się do czegoś specjalnie jak na warunki sanatoryjne przyczepić . Bywam dużo na prywatnych pobytach , jak i korzystam z dobrodziejstw NFZ .Nigdy nawet przez myśl mi by nie przyszło porównywać te dwa rodzaje .To że ludzie tu żartują ,gadusiają o tańcach i innych rozrywkach , to myślę że jest to jakiś sposób by nie myśleć tylko o chorobach jakie nas dotknęły. Emilio jedź , kuruj się , nie czytaj malkontentów , nie napiszę że będzie wspaniale , bo dużo zależy również od Ciebie i Twojego nastawienia do ludzi ......będzie dobrze :!: Ludzie z pozytywnym nastawienie przyciągają również takich ludzi .Pokoje po remoncie , zabiegi fachowo wykonywane w nowiutkiej bazie zabiegowej , basen , jedzenie jak to jedzenie , raz lepsze raz gorsze ......piękna okolica z ciekawą historią ....cóż więcej potrzeba do podreperowania zdrowia :D
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zgadza się Smugo :)
Emilio życzę miłego pobytu, odpowiednio dobranych zabiegów i wszystkiego dobrego :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Maja1912
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 sty 2015 11:32
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: Maja1912 »

realistka pisze:Wszelkie informacje są na stronach NFZ
Ogólnie rzecz ujmując to nie rozumiem w jakim celu w tym układzie tutaj się znalazłaś i udzielasz słowem pisanym..... Skoro forum zbędne, dla znudzonych itd. :roll:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

realistka pisze:Teraz zauważyłam ilość postów dodanych przez forumowiczów -wasze życie to internet i sanatorium -współczuje i juz sie nie dziwie, :D :D :D
A ja współczuję poziomu....obrażanie ludzi to widać twoje życie.
Obrońcy tego sanatorium robią na mnie wrazenie osób które nie sa schorowane lecz sa etatowymi wyłudzaczami taniego wiktu i legowiska. Byle dostać sanatorium być między ludźmi i pobiec na tańce.
Jestem w jakimś sensie obrońcą tego sanatorium,a może inaczej nie jestem malkontentką dla której na pobycie jedzenie i papier toaletowy są najważniejsze. Ale też nie pozwolę siebie obrażać stwierdzeniem,ze jestem wyłudzaczem taniego wiktu i legowiska.Kim ty jesteś,by móc to oceniać? Człowiek naprawdę chory oceni jakość zabiegów i ta dla mnie odgrywa rolę.
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Lotnik - kryj się...

Post autor: jacky6 »

wyluzujcie ...
w sąsiedztwie medialnym zapodają, że rocznie ca 8.000 krajan popełnia samodzielne sapuku...
zlitujta się nad realistką...
...
:mrgreen: :ugeek:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Jacky6 ;) mam litość nad g....ą ludzką bo nie wiedzą co czynią :twisted:
I jeszcze jedno: jeśli mnie coś nie odpowiada to z tego nie korzystam - proste ;)

"Bądźmy dla siebie ludźmi a nie hienami" :D
OrtO 1234
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 cze 2016 08:48

Post autor: OrtO 1234 »

Witam wszystkich którzy ostatnio wypoczywali w tym sanatorium.
Interesuje mnie w ,,Lotniku" pokój dwuosobowy ( nie w studio) najlepiej z balkonem może jakieś podpowiedzi nr pokoju, które piętro(schody mnie nie przerażają), lepszy z widokiem na las czy na miasto. Jak są wyposażone pokoje , czy jest lodówka, jak działa internet oraz inne wskazówki np. dotyczące zabiegów. Za wszystkie pomocne informacje z góry dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Lodówki są na korytarzu,internet działał dobrze,pokoje zdecydowanie od frontu,te z drugiej strony mają widok na zalesione zbocze góry i są dość ciemne.Dwójki głównie dla małżeństw.Pokoi z typowymi balkonami mało,praktycznie są tylko na pierwszym piętrze.Powyżej mają takie nieduże balkoniki (zobacz na zdjęciu jak to wygląda).
ODPOWIEDZ