Koronawirus rodem z Państwa Środka ...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
alien
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2016 09:00
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 11

Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...

Post autor: alien »

Majka,może kiedyś wpadniemy w Kołobrzegu na siebie to po tych miejscach,które zdeptałem oprowadzę (włącznie z dobrym papu i zarąbistymi lodami )
A jeśli deptać samemu po naszej plaży ,by było pusto np,jak na zdjęciu u mnie..to jest połowa drogi z Łeby na ruchome wydmy...no widoki jak na Karaibach :D
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Majka...wolontariat Nasz zawsze przynosi pomoc Komuś Kto tego potrzebuje...wszystko przed Tobą. :kwiat:
Ja jestem wolontariuszem m.in i w Hospicjum. Nasze przygotowywane jak każdego roku ,, Pola Nadziei,, przełożone ale wszystko wróci do Nas..musimy zebrać siły i wytrwać... dasz radę. :serce: Dużo zdrowia.

Pozdrawiam Wszystkich cieplutko ze słonecznego mojego pięknego Kołobrzegu. :serce:
Smutne to miejsce teraz jak i inne ale czekamy na gwar, ożywienie , na Wasze Wszystkich przyjazdy, na różne i bardzo różne hi opinie ale one są zawsze kierunkiem co zrobić abyście wracali zadowoleni.
Przetrwamy...
Kochani...dużo zdrowia. :serce:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Pierwszy polski przypadek był 4 marca, więc dziś mijają 3 tygodnie. Czy to właśnie dziś czarny licznik pokaże wynik czterocyfrowy?