Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam!! To ja już się chwalę wczoraj było 605 a dzisiaj jest przydział do Uzdrowiskowy Odział Sanatoryjny w Konstancinie-Jeziornej 26.04-17.05 Na razie nic nie wiem o tym Uzdrowisku , może ktoś tam był to proszę o informację
Witaj kmz 44 Myślałam o Tobie bo miałyśmy podobne numerki a z jakiego profilu leczenia skladałaś ?bo jakoś nie kojarzy mi się ta miejscowość z uzdrowiskiem?
a miałaś zaznaczony przez lekarza jakiś region? Ja mam nadmorski,ale już 2 razy dali mi Rabkę choć miałam zaznaczone inne regiony. cóż to jak losowanie toto lotka
Ja bym jednak próbował zmienić. Jeżeli przyznany został inny region niż ten zaznaczony we wniosku to bym próbował negocjować z NFZ-tem. Bo jakoś ten Konstancin to tak niekoniecznie dobrze widzę.
Ja zawsze proszę o tereny nizinne i tak dostaję a zmieniać nie będę ponieważ jadę z mężem to dla dwóch osób byłyby trudności. Ten termin mi odpowiada ponieważ na początku lipca jedziemy na wczasy do Albanii a przy przekładaniu terminu to może się odwlec z półtora miesiąca, czego bym nie chciała.