Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie trzeba korzystać ze zwolnień lub być na zwolnieniu aby otrzymać turnus rehabilitacyjny. Ja pracując 4 razy bylem na turnusie w urlopie (można na L-4) Ważne papiery ,dokumenty które masz i one zakwalifikują ( tu uczyni to orzecznik ) Ciebie na wyjazd .Składaj
Chyba ,że chodzi Ci o konkretną odpowiedz Andrzeja 590
Dziewczyny przez ten Osieczek to ja nie śpię No ale jak to mówią nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło U mnie wszystko rozstrzygnie się w najbliższym tygodniu.
Dzieki To to i ja złoże wnioseczek. Jeszcze pytanko czy zwyrodnienia kręgosłupa (wczesna spondyloza), przepuklina w kręgosłupie lędźwiowym, wczesna entezopatia guzowatości kulszowej oraz zwyrodnienia kolan są podstawą do prewencji rentowej? Wszystko boli jak diabli
Myślę,że tak . Nie jestem lekarzem ( tym bardziej orzecznikiem) ale kręgosłup mamy jeden i trzeba się ratować . Schorzenia takie jak Twoje kwalifikują do turnusu a masz ich trochę Przepuklina ,rwa , entezopatia poważne sprawy. składaj . jak nie złożysz nie będziesz wiedziała .
Andrzej 590 może byś się ujawnił podając jakieś dane do identyfikacji. Jak nie na forum, to na priv. Bo do dej pory ukrywałeś się, a teraz pytasz, czy cię poznaje. A po czym mogę cię poznać. Na pewno nie po milczeniu na forum. Pozdrawiam.