Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wojti
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 23 sty 2012 18:09

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: wojti »

do zobaczenia :)
Awatar użytkownika
DorotaB
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2011 15:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: DorotaB »

wojti pisze:naturalnie też się zgadzam z Tobą że miło się spędza czas nad morzem w okresie letnim ale co robić w zimowym ;)
W dni powszednie do godziny 16 czas zajęty przez zabiegi, później pozostaje telewizja, książki, szachy, karty, internet, biblioteka Wyspa Skarbów, spotkania z poznanymi ludźmi, tawerna czy pizzeria. Ewentualnie wypad do Gdańska. Na weekend przepustka i do domu albo narty biegówki i na plażę.
wojti
Kuracjusz
Kuracjusz

widzę że DorotaB "dobra rada" ma pomysły ale chyba nie schorzenie kręgosłupa :lol: ale cośka sie wybierze z tych podpowiedzi na pewno kontakt z ludźmi;)
stan53
Na forum od: 30 sty 2012 20:03

Post autor: stan53 »

dawicio pisze:Witam czy wybiera się ktoś do SOBIESZEWA na turnus rozpoczynający się 21.02.2012?

Dawid
Witam.
Właśnie dostałem skierowanie do sanatorium JANTAR w Sobieszewie od 21 02 2012.Podróż planuję własnym autem z Legionowa, gdyby ktoś z okolic Wa-wy
reflektował na wspólną podróż to zapraszam. Kontakt. [email].pl. Pozdrawiam
stasiek196
Na forum od: 09 lut 2012 14:28

Post autor: stasiek196 »

witam.mam skierowanie do sanatorium na turnus od 19 marca 2012. jestem z okolic Sochaczewa. Czy jest ktoś ,kto jedzie ? proszę o kontakt na e-mail : [email].pl
Dzięki, Pozdrawiam.
Tomaszk
Na forum od: 14 lut 2012 18:08

Post autor: Tomaszk »

Tak sie składa że też mam turnus 19.03.2012 jestem z okolic nowego dworu maz, ale zeszczę nie wiem czy będę jechał bo nie wiem czy chirurdzy nie będą mnie kroić w tym czasie.
anita
Na forum od: 15 lut 2012 14:35

Post autor: anita »

agulena pisze:Witam, ja się wybieram na turnus 21.02.2012 :-) Jestem z okolic Wrocławia, może ktoś również jedzie z tych okolic????????

Witam też jastem z okolicy wrocławia i wybieram sie na turnus 21.02.2012r.
agulena
Na forum od: 26 sty 2012 07:29

Post autor: agulena »

To super! Właśnie wysłałam do Pani maila z moim numerem! W miarę możliwości proszę o kontakt. pozdr.
wojti
Kuracjusz
Kuracjusz

witam Panie :)
To się spotkamy na turnusie
Tomaszk
Na forum od: 14 lut 2012 18:08

Post autor: Tomaszk »

To już pewne że jadę do Sobieszewa na turnus od 19.03.2012. Jadę własnym autem więc mogę kogoś zabrać, startował będę z Łomianek. Więcej info na maila [email].pl
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ