Wyjazd do Rabki Zdrój 09.01.2020 OLSZOWKA

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 wrz 2016 14:38
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękowano: 2 razy

Re: Wyjazd do Rabki Zdrój 09.01.2020 OLSZOWKA

Post autor: Insignia 2010 »

No tak usmiech pokropek amen kawa .....koperta .....byle gróba 🙈🙈🙈🙈 i dalej w drogę .....A jak trafi na znajomych to i ....łychy ...siurbnie 😇😇😇😂😂😂😂
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 gru 2019 14:56
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Maria Maria »

Akurat nie koperta ino do kapsy😛pogada i już. Lubię jak ksiądz przychodzi do domu bo mam fajnych księży 💋🌷😛
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kapsa to do kieszeni 🙈🙈🙈🙈czy chodzi z portalem płatniczymi i tylko pin trzeba podać A kwotę to już on sam wymyśli ....🙊🙊🙊🙊mieli chodzić z portalami przecież
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Co łaska do kieszeni 😛ja osobiście nie powiem źle. 😜Ty lepiej spakuj ładowarkę 😛😛😛
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Majka 😬😬😬ładowarek biorę 4 mam duzo urządzeń ...I pakuje cyklicznie wiec osobiste ręczniki to jedna torba .....sportowe lekkie .....buty kolejna ....kurtki koszulę sfery spodnie komplet narciarski na wieszakach.......I kosmetyczka ta największa .....I elektronika 😎😎😎kuźwa i tak co roku .....jestem zorganizowany ......no jasiek jeszcze i deski buty kask i kijki do popierania się 🤭🤭🤭🤭
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: chłopie tobie braknie tej szafy co tam w pokojach są 😜😜😜Ty sam będziesz mieć problem a co dopiero we dwoje 😛😛😛
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zawsze daje radę choc najgorzej było w Rymanowie ....Ale spoko przecież nie wszystko znoszę bo obciach by był 🤭🤭🤭🤭jak baba na pielgrzymkę do Częstochowy bym kursował 🙈🙈🙈🙈..
Kuźwa A to tak małe szafy są tam ????🤔🤔🤔🤔
W Żegiestów Wiktor tam była bajka 👍👍👍
Choc ostatnio w Malwie w Ustroniu tez było super kawalerka studio i sam byłem w tym pokój obok to był salonik 🙊🙊🤭🤭🤭🤭🤭bo pusty👍...
Ale my Tu gadu gadu A kumpela ?,,, gdzie była przez chwile .....I znikła ......obawiam się że mąż jej dres pakuje 🙊🙊🙊
Wraca żona do męża z sanatorium 🙊mąż pakował ja na wyjazd to i rozpakowuje 😬w pewnym momencie zauważa że jest brak dresu ......kochanie A dres gdzie😤😤😤 ....A żona .....Stefan ani dresy ....ani okresu 😎😎
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:roll: co do szaf chłopie za mała nawet i dlamnie 😛😛😛😛a kumpela się pakuje napewno. 😜😜😜A znając tego typu faceta to będzie mieć min 3 dniowe odwiedziny 😛😛😛😛
Insignia 2010
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Apropo odwiedzin
Żona pakuje się do sanatorium w pewnym momencie mówi ......Stefan kochanie podaj mi te reklamowe z szafki nocnej kolo naszego łóżka
......maz posłusznie wykonuje prośbę jednak ciekawosc jest większa i zerka co w niej jest podajac pakunek żonie
......kochanie na co ci aż tyle prezerwatyw ......przecież ja tam nie będę do Ciebie codziennie jeździł
Wiesz mają z tą kontrolą ....to coś jest chyba nie tylko u panów ....Ale i u Pan jak byłem w związku tez owa dxiewczyna chciala przyjechać do mnie na wekend jak to określiła niech widzą że jesteś pinowany ...akurat to był turnus z NFZ wiec przewaga wiadomo jaka i jej nikt nie podskoczy
Nie wiem co by było jak by przyjechała podczas mej bytności z zusu przedział wiekowy inny
Maria Maria
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:lol: no niestety proza życia 😜😜😜😜przerabialam wszystko i dalej przerabiam. 😜😜😜Że teraz to czekam czy ZUS mi zaproponuje sanatorium.. To kulwa jak najdalej od domu 😜😜😜🤭
ODPOWIEDZ