Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Ja jadę 15 lipca i już jestem przerażona opiniami. Krynicę kocham, ale jak takie będą warunki jak piszecie to masakra. Czekam na opinie tych, którzy sa lub będa w najbliższym czasie w Beskidzie. Pozdrawiam. W ubiegłym roku byłam w Lwigrodzie - super warunki (oczywiście z NFZ)
marylka1 pisze:Ja jadę 15 lipca i już jestem przerażona opiniami. Krynicę kocham, ale jak takie będą warunki jak piszecie to masakra. Czekam na opinie tych, którzy sa lub będa w najbliższym czasie w Beskidzie. Pozdrawiam. W ubiegłym roku byłam w Lwigrodzie - super warunki (oczywiście z NFZ)
Marylka spokojnie , byłam rok temu i chętnie tam wrócę ...są dużo gorsze obiekty ...dziwne , że te negatywne opinie piszą ludzie , którzy tylko raz są logowani na forum i później cisza . Myślę , że od maja 2013 roku wiele się nie zmieniło .
Udanej kuracji i miłego pobytu
Witam.
Jadę do Krynicy Zdrój,do ośrodka Beskid,w terminie8-30.08.2014(skierowanie z ZUSu).Jestem ciekawa warunków tam panujących,może tez ktoś w tym terminie się tam wybiera?
Proszę o informację co do wyposażenia pokoi i dostępności internetu.
Pozdrawiam.