sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Re: sanatorium ZNP Ciechocinek- 27.06.2013r

Post autor: eleri »

Małgoś fajnie jest w Stodole ale ja wolę Dworcową albo Europe tam też wstęp za darmo pamiętaj o ładnych ciuszkach bo ja jadą miałam tylko ubiór sportowy no i niestety musiałam parę ładnych bluzek dokupić ;)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Mmeeggii, byłam w Połczynie dwa lata temu prywatnie tydzień w LEO-SPA,przy okazji obejrzałam wszystkie sanatoria,do Borkowa nie dotarłam. Wiem ,że od Połczyna to spory
kawałek drogi.Sam Połczyn / byłam w lecie/ podobał mi się,dużo zieleni. Ale wiem od ludzi,których tam poznałam,że w Borkowie jest fatalnie.WSPÓŁCZUJĘ CI. :( Szczególnie teraz zimą musi być jeszcze gorzej.
Eleri,ciuszki zabiorę różne ,różniste, coby mieć w czym pojeździć na rowerze, pospacerować po parku zdrojowym. ;) No i oczywiście potańczyć. Kawiarnie o których pisałaś odwiedzę w celach tańcujących na pewno. ;)
Palulo,może i basen zimą jest fajny,ale jakoś brr.. ,chyba cieszę się ,że odwiedzę go w czerwcu. :) Maniu,a co Ty na to kiedy wolisz basen zimą,czy latem :?: ;)
Buziaczki dla Was :D
janek59
Na forum od: 06 lut 2013 23:58

Post autor: janek59 »

Może ktoś był w Uniejowie. Jak tam jestt. Jadę 6 maja.
mania
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2012 20:57
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: mania »

heyka Goniu.Jak pisałam jestem kaczką więc każda mokra woda jest dla mnie idealna.Pływałam w morzu marzec i kwiecień a w jeziorach pażdziernik listopad.a mi wyjazd popadł trochę nie bardzo bo na początku marca mam zostać babcią i mam stresa większego niż córka.Ale przynajmniej nie będę się denerwować jak nie będę widziała a jak wrócę to już będzie luzik odchoooooooooowana ALA :lol: a ja wypoczęta będę mogła rozpieszczać.czy ktoś ma pomysł gdzie w domu można schować okulary żeby ich szukać 4 dni i nadal nie znalazłam :evil: .jak mi się w Ciechocinku coś trafi to nie zobaczę i może stracę życiową szansę .buziaki dla wszystkich ;)
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Janku ja do Uniejewa jadę 19 lutego napiszę jak tam jest tylko szukaj na forum Uniejewa pozdrawiam
Eleri :) :)
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: Małgosia69 »

Witaj,Maniu! Oj,to Ty jesteś strasznie odważna i twarda dziewczynka :) Ja za nic w świecie nie weszła bym do tak zimnej wody, nawet latem mam obiekcje :wejść czy nie wejść? ;)
Gratuluję Ci zostania nie długo babcią. To musi być super uczucie. :) Ale mnie jeszcze przyjdzie na to poczekać.
Okularki- a zaglądałaś do zamrażalnika? Ja kiedyś przez 2 dni szukałam portfela i tam go znalazłam. :lol: To wszystko przez te domowe krasnoludki, pochowają, posprzątają, a ty człowieku szukaj! :lol:
miłego popołudnia! :)
mania
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 gru 2012 20:57
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: mania »

heykam Goniu.w gazetownik :mrgreen: który przeglądałam X razy musiały okulary wrzucić Twoje krasnoludki bo moje są na gigancie odkąd spotkały się z kopciuszkiem u baby jagi na na musującym soczku z ryżu.mam coraz mniej weny wyjazdowej ale szkoda mi rezygnować bo zdrówko już nie to a i ukochany :D :mrgreen: zus czyli mój żywiciel może odebrać to za afront a że tam też nie jest za słodko to pewnie skasują niedługo płatne wczasy dla kalek i kaleczniaków więc trzeba korzystać póki dam rade tańczyć.najgorsza pora roku na pakowanie.3 ciepłe sweterki oraz dres i walizka pełna.pewnie trzeba będzie się zapakować w dwie.ale to trochę głupio :oops: .mam dziś jakąś głupawke i wypisuje durnoty.lepiej pójdę paluli to do rana może mi przejdzie.do następnego poczytanka ;)
eli
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 29 kwie 2011 00:04

Post autor: eli »

Stada,jakże mogła bym zapomnieć!
aniiia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2013 23:55

Post autor: aniiia »

Jeśli Ciechocinek to ZNP dobrym miejscem na pobyt :))) Mi dali drugi raz Ciechocinek , i powiedzialam skoro znowu to miasto to napewno ZNP :))
aniiia
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 17 sty 2013 23:55

Post autor: aniiia »

Mania, ja byłam w grudniu i uwierz , że niektóre panie miały po 3 walizki więc nie przejmuj się dwoma :)))
ODPOWIEDZ