Szybki jesteś -nie powiem ! Ja ? ,jednak zastanowię się -choć? pewnie niezły z Ciebie kaczorek ..... ;PMAX pisze:no pewno,możemy się dopasować,chce moje foto? to napisz maila: [email].pl
Wszędzie masz takie tempo ? Ja nadal czekam na odp. Piotra
Szybki jesteś -nie powiem ! Ja ? ,jednak zastanowię się -choć? pewnie niezły z Ciebie kaczorek ..... ;PMAX pisze:no pewno,możemy się dopasować,chce moje foto? to napisz maila: [email].pl
Pasuje i jedno i drugie ,a może być nawet lustro do kompletu.Dobrze już ...Ciebie" poznałam" juz na innych "stronkach" znam upodobania i preferencje --teraz jednak szukam tego o czym wcześniej wspomniałam .....kto ? ten sam termin? itd. nara MAX ! ;DMAX pisze:aha,no to kolega był pierwszy,no chyba że chcesz dwóch,nawet by pasowało do wątku trójkąt czy na pieska,haha
Lubię ,lubię -nawet bardzo -tak jak te koleżanki z podobnych "rozmówek" -szukaj a znajdziesz ha,ha,haMAX pisze:haha nie lubisz już mnie?
Lepiej już nie bajeruj ...nie mieszczę się w Twoim kryterium :wiekowym,objętościowym, wagowym, wzrostowym,, itd. szukaj dalejMAX pisze:no bo jak nie jesteś zainteresowana moja skromną osobą,to po co pojadę? ja myślałem o 10-15 maja