Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witaj Edytko. Oczywiście odezwę się. Napisze pierwsze spostrzeżenia. Mam nadzieję że będzie ok. Kolobrzeg to piękne miasto, trochę termin mam słaby ale cóż zrobić. Pozdrawiam
Gratuluję wyniku negatywnego, bo mój okazał się pozytywnym, a tym, że nikt się nie zgłasza na forum bym się nie przejmował, bo na pewno nie będziesz sama i na brak towarzystwa nie będziesz narzekać. Życzę słonecznej pogody i dobrej rehabilitacji
Witaj Zbigniew przykro mi że masz wynik pozytywny, ale może dostaniesz lepszy termin. Ja mam wątpliwości co do prawidłowości tych wyników ale skoro mam na piśmie to jadę, nie mam innego wyjścia.
Jolamala ja sam sobie wybieram termin i miejsce, bo miałem jechać ze zwrotu i mam zamiar wyjechać na turnus od 1 kwietnia, czyli po zakończeniu izolacji domowej jako ozdrowieniec.
Co do lepszego terminu, to masz rację, bo od 1 kwietnia ma być już lepsza pogoda.