USTROŃ "ROSOMAK"

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Andrzej5
Na forum od: 09 mar 2013 21:41
Oddział NFZ: Śląski

Re: USTROŃ "ROSOMAK"

Post autor: Andrzej5 »

aneta3332 pisze::oops: witam kto jedzie do sanatorium ROSOMAK ja jade z konina :?: :cry: od14.02.13

Ja byłem w tym samym terminie,pewnie sie znamy z widzenia,w którym pokoju byłaś?
Awatar użytkownika
tadeo438
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 18 cze 2012 19:55

Post autor: tadeo438 »

Osrodek pięknie położony ...atrakcją są zwierzęta ,które podchodzą blisko i można je podziwiac..zresztą cały Park Niespodzianek jest warty zwiedzenia ..pokazy ptaków łownych orlów ,sępów i sów....jest tez małe muzeum gdzie mozna obejrzec trofea mysliwskie a sam "Rosomak" bardzo schludny ..panie rehabilitanki miłe ,sprzątające pokoje tez..mankamentem jest kuchnia.... posiłki smaczne ale ilosciowo marne np. łyzka marmolady na 6 osób to jakas pomyłka czy 2 ziemniaczki na obiad przez 24 dni nie było zadnych owoców a ciasto 2 razy...i do centum bardzo daleko 40 minut marszu takze samochód nieodzowny ,zabiegi na miejscu jedynie basen i kriokomora w Zakładzie Przyrodoleczniczym ok 15 minut marszu..dostęp do internetu w holu przy recepcji i na 1 szym piętrze jest tez mała kawiarenka lecz własciciel niezbyt miły(potrafił wyłączyc mecz na euro gdyz było małe zainteresowanie ....piwem :) )...biura podróży organizują wycieczki..Praga ,Wieden..Biesiada Góralska i okoliczne miejscowosci....warto wybrac się na Czantorie wyciągiem krzesełkowym..
Grażyna
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 29 lip 2010 18:20
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Grażyna »

Jadę do Rosomaka od 04.01.2015 kto był tam ostatnio podzieli się swoją opinią i może ktoś jedzie tam z okolic Zabrza :)
rigunia
Na forum od: 01 sty 2023 01:34
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: rigunia »

Witam , ja tam zawitam od 10 marca i tez jestem ciekawa opinii , mam też pytanie ,czy można kupić nocleg , będę późnym wieczorem w przeddzień , nie mam innego dojazdu wiec albo tracę dzień , albo kupuję nocleg ,
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Rosomak

Jedno z 4 Satelickich Sanatorium Kompleksu Sanatorium Ustroń

Rosomak
To na dzień dzisiejszy li TYLKO HOTEL

Posiłki dowożone z Równicy -ZAWSZE CIEPŁE
Baza Hotelowa pokoje 1-2-3 osobowe
Odnośnie Wcześniejszego przybycia proponuje kontakt z Recepcją Rosomaka
Ponieważ 99% pokoi jest opuszczana do godz 10,00 a zasiedlana od 14,00
Wiem ,że ze względów na Problemy z Komunikacją istnieje możliwość wczesniejszego przybycia

Jednak wskazany Kontakt z Recepcją ,aby nie spędzuić nocy w towarzystwie Portiera :)

Baza Zabiegowa Jedna dla całego Kompleksu Uzdrowisk Ustrońskich
ODPOWIEDZ