Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Życzę wszystkim aktywnym w w.w temacie wszystkiego dobrego i wielu powodòw do radości.Zazdroszczę super fajnej ekipy na wcześniejszych turnusach i żałuję, że nikt nie zgłasza się na wyjazd w moim terminie... Mam jednak nadzieję na poznanie na miejscu pozytywnie nastawionych do świata ludzi... Może kobiety, na temat ktòrych dość dużo pisał MarkStan, będą w mniejszości... Pozdrawiam obecnych i byłych już kuracjuszy Domu Zdrojowego .....
sapphira pisze:Życzę wszystkim aktywnym w w.w temacie wszystkiego dobrego i wielu powodòw do radości.Zazdroszczę super fajnej ekipy na wcześniejszych turnusach i żałuję, że nikt nie zgłasza się na wyjazd w moim terminie... Mam jednak nadzieję na poznanie na miejscu pozytywnie nastawionych do świata ludzi... Może kobiety, na temat ktòrych dość dużo pisał MarkStan, będą w mniejszości... Pozdrawiam obecnych i byłych już kuracjuszy Domu Zdrojowego .....
Witaj Sapphira.Kochana nie będziesz sama, tam jest mnóstwo ludzi.W moim terminie też narazie nikt się nie zgłosił. Ja w lipcu dopiero jadę z ZUS także czekam na ekipę aż się zbierze.
Witaj dorotka11, Ty masz jeszcze mnòstwo czasu na poznanie fajnych osòb na forum a ja z każdym dniem tracę nadzieję, że ktoś odpisze...Pozdrawiam i życzę szczęścia...
sapphira pisze:Witaj dorotka11, Ty masz jeszcze mnòstwo czasu na poznanie fajnych osòb na forum a ja z każdym dniem tracę nadzieję, że ktoś odpisze...Pozdrawiam i życzę szczęścia...
Dzięki Sapphira i również Życzę Ci abyś kogoś poznała tutaj na forum przed wyjazdem. Zawsze to inaczej troszkę jest. Powiem Ci że w listopadzie jechałam do Krynicy, napisałam na forum i ani jedna osoba się nie zgłosiła. Pojechałam a tam 50 osób w sanatorium i wszyscy od 50+ do 70lat.Nikogo nie było w moim wieku. Ale nie było najgorzej bo z innych ośrodków poznałam fajne osoby już na miejscu.Pozdrawiam
Sapphira, nie trac nadziei na poznanie osób. Ja byłam na przełomie lutego i marca. Tu na forum odezwało się 2 PANÓW , hm i co z tego a na miejscu cisza nie ujawnili się.... więc nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.. Poznałam fajne osoby i było świetnie
Mazrena, jestem osobą optymistycznie nastawioną do ludzi i otaczającego świata, obdarzoną poczuciem humoru i nigdy nie miałam problemu ze znalezieniem odpowiedniego towarzystwa. Jak nie uda się poznać kogoś przed wyjazdem to wierzę, że na miejscu nie będzie problemu aby w sposòb sympatyczny spędzić te 24 dni...
i to jest pozytywna wypowiedź będzie dobrze. Ja byłem dopiero 10 razy i za każdym jest inaczej. Poznaje się nowych ciekawych ludzi z niektórymi utrzymuje się kontakt jeszcze przez wiele lat. Nudzić się i źle spędzać wolny czas można tylko na własne życzenie. Co do wirtualnych znajomych bywa różnie bez względu na płeć. Co innego forum co innego realne spotkanie. I wszyscy sobie życzymy nawzajem dobrze spędzonego czasu i co najważniejsze postępowania zdrowia..