Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
milenista pisze:Potwierdzam ,że czekam od początku stycznia z nowym wnioskiem na dziś 43193 ,wątpię by się wyrobili w 18 m-cy ,lipiec atakuje zwroty ,tak wiem niby nierealne ale dopnę swego wiem to ,pozdrawiam.
Zacytuję sam siebie bo to już nie długo i po kilku miesiącach na razie wszystko się zgadza i potwierdza o przyszłym roku więc pozostają słynne zwroty
To macie się dobrze bo małż składał wniosek też w styczniu 2015 ale teraz przysłali wniosek do weryfikacji a na wyjazd to jeszcze poczeka około roku z okładem.
My też(mąż i ja)złożyliśmy wniosek w styczniu2015,wczoraj w przeglądarce wpis:skierowanie zwrócone do weryfikacji:))trzeba w przyszłym tygodniu zajrzeć do lekarza i dowiedzieć się jaka miejscowość została zasugerowana przez nasz NFZ,no a potem cierpliwie czekać jeszcze te 12-14 miesięcy-oby mniej:)
No i już po wizycie u lekarza (weryfikacja)wpisana miejscowość sugerowana przez balneologa to Szczawno-Zdrój.Troszę jestem zawiedziona gdyż byłam juz w tym uzdrowisku i liczyłam,że trafi się coś" nowego".Teraz jeszcze odczekać rok z hakiem i przypomnieć sobie stare kąty