Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kulinarny kącik kuracjuszy. Jeśli gotowanie to Twoja pasja i chcesz się tym podzielić, pisz w tym dziale. Mile widziana posiłki, diety mogące pomóc w różnych schorzeniach.
Regulamin forum
Uwaga! Zamieszczamy osobiście sprawdzone przepisy. Jeśli wstawiacie zdjęcia, powinny to być zdjęcia samodzielnie przygotowanych potraw.
W pozostałych zasadach pisania obowiązuje jak zwykle regulamin forum viewtopic.php?t=10 oraz netykieta.
Robiłam ostatnio śledzie z Waszych przepisów
Przygotowanie śledzi zrobiłam z przepisu Basiat a resztę zrobiłam w sosie chrzanowym z przepisu Słoneczka
Pychota Polecam wszystkim
Skład ;
Płaty śledziowe małosolne sztuk 3 lub 4
2 średnie buraki czerwone.
Puszka fasoli czerwonej , pieprz ,2 duże łyżki majonezu ( ja używam Kielecki lub Kętrzyński są wyraziste w smaku)
Płaty moczę około półtorej godziny ,osuszam na papierowym ręczniku .
Wcześniej oczywiście gotuje buraki.
Platy kroję w kostkę , buraczki na specjalnym sitku do sałatki też w kostkę , dodaję odsączoną fasolkę , Majonez i szczyptę pieprzu .mieszam i zostawiam na kilka godzin w lodówce by się ''Przegryzło ""
Można dodać cebulkę lub szczypior . ja jednak wolę bez cebuli .
Smacznego