Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
blondyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2015 15:13
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 11

Re: Z Lublina do Kołobrzegu na 07.04.2015

Post autor: blondyn »

Siódmego jadę ja - blondyn. Dla niebieskiego będzie czekała flaszka pod 9 podestem dla ratowników na plaży, licząc od mola w stronę naszych ośrodków, przy lewej nodze od strony morza. Zresztą niebieskooki już jesteś w kolejce ok. 1300 to może jeszcze w tym tygodniu spadniesz z listy i dowiemy się gdzie i kiedy jedziesz. Z Twoim urokiem osobistym nie tylko byś mile był widziany na przedpołudniowej kawce w gronie nas "tetryków" ale także na baletach w gronie pięknych kuracjuszek. Podobno nasz trzeci kolega z pokoju też jedzie do Kołobrzegu ale w czerwcu. Dla niego też musimy gdzieś flaszki zakopać. :lol: Jeszcze jest dwa tygodnie do wyjazdu to jeszcze się zdążymy wszyscy z tego forum umówić się gdzieś w Kołobrzegu i wspólnie wypić jakieś piwko lub drinka. Czy taka propozycja jest możliwa do realizacji? :) ;)
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 kwie 2013 14:01
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: niebieskookii »

alez Blondyn,,jak najbardziej jestem zaaaaa.Tylko po tym poście zeby kto inny tej butelki nie odkopał :lol: Po turnusie tez wskazane by było spotkanie z kuracjuszkami,by móc wspominac miłe chwile.A Ty przystojniaku,nie poderwij zaraz wszystkich kuracjuszek,tylko zostaw innym kolegom tez,niech pocieszą oko i nie tylko.. ;) Mam nadzieje ze w piatek 27.03 juz sie wyklaruje wszystko... :P
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 24 lut 2015 19:33
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: maltor »

Cieszę się , że będzie nas tam grupka Już nieźle się zapowiada, chociaż ja pierwszy raz -zaczyna mi się po Waszych wpisach coraz bardziej podobać ten wyjazd. Pozdrawiam i do zobaczenia w Kołobrzegu- ja do Mewy. Może ktoś kto tam był zaproponuje miejsce i termin spotkania na "kawę" ? Pozdrawiam Małgorzata
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Czy w Kołobrzegu mogę liczyć na darmowe zaparkowanie samochodu? Oczywiście w okolicach Mewy. Będę wdzięczna za odpowiedź.
blondyn
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 mar 2015 15:13
Staż sanatoryjny: 11

Post autor: blondyn »

Z darmowym zaparkowaniem na pewno nie będzie problemu w uliczce przy chodniku, tylko raczej nie pod samymi drzwiami. A do której Mewy Gosia jedzie? Czy bierzemy ze sobą jakieś laptoki z dostępem do internetu, żeby na miejscu się umawiać? A swoją drogą możemy się spotkać w "Verano" - nie będę musiał daleko chodzić :lol: Z niebieskookim podobno tam byłem i chyba było fajnie - nie pamiętam :roll:
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Poczytałam, że w Verano są tańce, więc pewnie tam pokicam. Widzę ,że leniuchów nie brakuje -podobno spacery dobrze robią na kondycję:) Na skierowaniu mam Mewa na Ściegiennego, bez przydziału , która. Dostęp do internetu zapakuję:) Mam nadzieję na piękną pogodę i wspaniałe powietrze.
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

maltor pisze:Poczytałam, że w Verano są tańce, więc pewnie tam pokicam. Widzę ,że leniuchów nie brakuje -podobno spacery dobrze robią na kondycję:) Na skierowaniu mam Mewa na Ściegiennego, bez przydziału , która. Dostęp do internetu zapakuję:) Mam nadzieję na piękną pogodę i wspaniałe powietrze.
Witaj Małgosiu,na tej ulicy jest Mewa 1 i Mewa 2,obydwa nieduze budyneczki koło siebie.A w Verano fajnie grają<przynajmniej grali jeszcze 2 lata temu>A jesli dasz sie porwac do tanca "blondynowi" to bedziesz w siódmym nienie fruwac w jego ramionach.Na pewno bedziesz mile wspominac wyjazd. :P
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Witam czytam wasze wpisy super się dogadujecie dobry początek się zaczyna oj będzie sie działo udanej kuracji imprezek
pozdrawiam wyjeżdzających :kwiat: :roll:
Awatar użytkownika
niebieskookii
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

grazynamackowiak pisze:Witam czytam wasze wpisy super się dogadujecie dobry początek się zaczyna oj będzie sie działo udanej kuracji imprezek
pozdrawiam wyjeżdzających :kwiat: :roll:
witam,to jak bedzie super,to moze znad morza tewlefon d0o firmy o przedłuzenie urlopu i dalsza kuracja.... :?: :?: ;) ;)
maltor
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Dziękuję Niebiesookii za informacje- o blondynie również . Jak się przeciśnie przez tłum tancerzy i zdoła wpisać się do mojego karnecika- to może Go nie podepczę. Tobie Grażynko dziękuję za pozdrowienia i przesyłam piękne promyki słońca(na jutro)
ODPOWIEDZ