NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?
-
forumowicz
-
figus
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 27 lut 2016 12:47
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: NFZ - Łódzki- czas oczekiwania?
- Bozena321
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
- Staż sanatoryjny: 7
Polowanie trwailem pisze:Czy ktoś z łódzkiego upolował ostatnio jakiś ciekawy zwrot?
-
forumowicz
-
figus
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 27 lut 2016 12:47
Moja weryfikacja trwała równo miesiąc. Obecnie mam nr 250 i czekam dalej. Podobno mam otrzymać skierowanie na listopad /info po moim telefonie/ a więc bedzie to ponad 21 m-cy. Co do zwrotów to trudno coś upolować.ilem pisze:od dwóch tygodni mam cofnięty wniosek do weryfikacji więc cierpliwie czekam ,byłem u swojego lekarza i jutro odsyła podstemplowany wniosek do NFZ
Jakie zwroty dają z łódzkiego?
- asiulek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 cze 2014 17:02
-
forumowicz
- ania1701
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2013 08:59
Witaj figusfigus pisze:A cóż tu taka cisza, czyżby już wszyscy otrzymali przydziały? U mnie dzisiaj po prawie miesięcznej weryfikacji /wyszło z nr. 1785 wróciło z nr. 733/skierowanie pokazało się w przeglądarce. Pani z NFZ powiedziała mi w czasie rozmowy telefonicznej, że mogę spodziewać się skierowania w listopadzie czyli po 22 miesiącach /przewidywany czas oczekiwania 19 m-cy/. Skierowanie wysłane w styczniu 2015 zarejestrowane 6.02.2015. Trochę to wszystko dziwne bo wcześniej ktoś pisał, że wniosek składał również w styczniu 2015 a skierowanie otrzymał przy nr bodajże 3700 po 18 m-cach.
Czytam tu wypowiedzi i wydaje mi się, że nasz szanowny NFZ trochę dziwnie (wybiórczo) przyznaje terminy pobytów. Chyba, że faktycznie zależy to od rodzaju schorzenia. Znajomy (wniosek składany w marcu 2015 już 2 tyg temu otrzymał przydział neurologia) na koniec listopada do Iwonicza, czyli 20 m-cy oczekiwania. I słuchajcie nie było żadnej weryfikacji!!! Ja otrzymałam inf z NFZ, że mogę się spodziewać terminu styczeń, luty 2017
W każdym razie jest różnie, czekamy więc, bo może tak być, jak wiecie że w okresie świątecznym bywa sporo zwrotów i gdybym na taki okres otrzymała - biorę
Pozdrawiam wszystkich
- Bozena321
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 wrz 2014 07:55
-
fidellina
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 11 sie 2016 12:25