Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
sztani pisze:moja zmiana turnusu z ważnych przyczyn odbyła się na zasadzie pisma do ZUS i podłączyłem odpowiednie dokumenty . Jeden wyjazd zmieniałem dwa razy i nie było problemu ( miałem b.ważne powody) . Musiałem się zmieścić tylko w odpowiednim czasie ( do 6 miesięcy od pierwszej komisji przyznającej mi turnus) i zrobiłem to odpowiednio wcześniej a nie z dnia na dzień jak piszesz. Z dnia na dzień nikt nie wskoczy na zwrot i miejsce przepada. Życiowa sprawa zachorować i chorej nie jechać . Dla mnie normalne ,że termin minął i ,że następna komisja . Choć z poważnego powodu koleżanka nie pojechała takie są przepisy . Podejrzewam ,że komisja była odpowiednio wcześniej ( kilka miesięcy) przyznająca turnus .
Dzięki za odpowiedź, ale sam piszesz ,że zmieniałeś dwa razy wyjazd, a ona nie zmieniała ;/. Na komisji była w styczniu i taki bardzo szybki termin dostała (pewnie tez ze zwrotów). Dziś sytuacja się zmieniła i jedzie 20.02 do Kowar Czy ktoś coś wie o sanatorium w Kowarach?
Kochani , a teraz pytanie z innej beczki. Czy ZUS ma zakontraktowane inne zabiegi , niż NFZ, pytam o kriokomorę, ale nie tylko, podobno kuracjusze z NFZ mają, a Ci z ZUS już niestety nie.
Witam, nikt ostatnio nie pyta, nie chwali się.U mnie taki drobiazg przeszkadzający złożyć wniosek,ale dojdą
kolejne badania.Może na koniec sierpnia załapię się.Pozdrawiam.