Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak będąc na komisji u orzecznika , on powiedział ze bede miała rehabilitacje . Po ok 2 tygodniach dostałam poczta zawiadomienie o skierowaniu do sanatorium .Pierwszym razem jak składałam to w tym samym dniu miałam ustalony termin i do wyboru trzy miejscowości , tym razem to sie odbyło inaczej, nie wiedziałam na kiedy dostane i gdzie mnie wyślą .
Niekoniecznie pozamiatane jest też tak ,że wyślą skierowanie pocztą . Wiem też ,że jak odmowa to od razu mówi . ostatnio w piątek ( bylem na komisji) jednej z Pań tak powiedział , spokojnie czekaj i myśl pozytywnie . chociaż to dziwne jeśli sama się ubiegałaś (składałaś o turnus) i np, pracujesz .
Teska, ja tak miałam w ubiegłym roku. Dostałam decyzję odmowną drogą listową, choć rozmówiłam się z panem orzecznikiem i wiedziałam już o jego decyzji opuszczając gabinet. Po miesiącu składałam wniosek ponownie i tym razem trafiłam do innego orzecznika - miłego, sympatycznego pana, który widział potrzebę mojej rehabilitacji. I pojechałam do Szczawnicy
Powodzenia.