Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Sprawa jedynek jest odgórnie ujęta w regulaminie a że np. Kujawiak się do tego nie stosuje (ponoć)to inna sprawa.Myślę że nie ma co porównywać bezsenności , markowania czy chrapania (polecam zatyczki) z łuszczycą albo hirsutyzmem(nadmierne owłosienie).
Elu, ależ Kujawiak ma jedynki a jakże. I od tego roku też już wymagają zaświadczeń. Sztani sprawdził ) Wolałabym być w pokoju z osobą nadmiernie owłosioną niż nadmiernie chrapiącą. Ostatnimi czasy byłam kilka dni w szpitalu w pokoju trzyosobowym. Miałam wszystkie rodzaje zatyczek. Chrapanie mojej współlokatorki dawało sobie radę ze wszystkimi:)) Tak chrapiącej osoby jeszcze nie spotkałam.
I jeszcze jedno - taka prywata do Eli. Jak będziesz w Ciechocinku i będziesz miała chwilę, zajrzyj sobie na basen w sanatorium "Przy Tężni". Taki trochę gadżeciarski, ale sympatyczny. Pozdrawiam )
A jutro trzymamy kciuki za anię.
DORO pisze:AgaC jutrzejszą komisję mam w W-wie na Pradze
ooo- to w "moim" Zusie Koniecznie daj znac! Kciuki!
Moi Drodzy dostałam! Wieniec Zdrój turnus od 12 czerwca. Miałam do wyboru jeszcze Uniejów, Aleksandrów Kujawski, Poddębice - te propozycje mieściły się w przedziale: II połowa maja - I połowa lipca. Mam nadzieję, że dokonałam słusznego wyboru.
Samo spotkanie z doktor orzecznik... miłe. Obawiałam się, że będzie gorzej. Dzięki Wam za wsparcie i podpowiedzi . Teraz muszę doczytać o Wieńcu. Mam nadzieję, że pobyt tam będzie udany