Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No nic nie drgnęło dzisiaj ale zwykle nasz NFZ rusza troszke później z kolejka.
Gabi dzieli nas 86 numerków. Czasami to dwa dni pracy naszego NFZ.
Oby w góry nas wysłał NFZ
Bogutka
Przedświątecznie wielkotygodniowy witam. Mój numer 2700, 74 numerki tylko dziś zeszło, cieniutko to widzę, by przed wakacjami wyjechać... Pomarzyć można...Poprosiłam oby nie na wakacje, odp , że wyślą w/g kolejności a nie moich potrzeb...
Podsumowując wczoraj było słabo i to nie tylko u mnie. A co dzisiaj?
Ewucha w podróży ... pogoda ładna, miłe dni przed nią... powodzenia.
Senta .... dzwoniłaś do NFZ czy pisałas pisemnie prośbe?
Pozdrawiam
Bogutka
Senta u mnie tez zawsze asekuracyjnie odpisuja, że sie nie da bo kolejka itd ... a w końcu uwzględniają moją prosbę .... tak było ostatnio czy będzie tak w tym roku ... zobaczymy.
A tymczasem od wczoraj kolejka stanęła i stoi.
Bogutka