A teraz do rzeczy ... Faktycznie pierwsze wrażenie w Poddębicach jest straszne i można dostać załamania nerwowego ale jak ekipa się fajna znajdzie to Wszystko przeżyjecie !!! Tak jak koleżanka napisała jeżeli chcecie się szczegółów dowiedzieć piszcie do nas bo naprawde mamy dla was kilka cennych rad
Poddębickie Centrum Zdrowia
-
basiaskrezyna
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 28 maja 2014 15:16
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Poddębickie Centrum Zdrowia
Aniu Nasza Kochana my Ciebie też Kochamy 
A teraz do rzeczy ... Faktycznie pierwsze wrażenie w Poddębicach jest straszne i można dostać załamania nerwowego ale jak ekipa się fajna znajdzie to Wszystko przeżyjecie !!! Tak jak koleżanka napisała jeżeli chcecie się szczegółów dowiedzieć piszcie do nas bo naprawde mamy dla was kilka cennych rad
- kijan
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 18 mar 2014 15:24
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 1
Re: Poddębickie Centrum Zdrowia
Pozdrawiam Cię i życzę szybkiego powrotu do zdrowiamagdaBe pisze:Ja to mam chyba pechanajpierw się b. obawiałam tego wyjazdu a jak znalazłam bratnią duszę to... do szpitala
walczyć z zapaleniem wyrostka...(( co tak bardzo potrzebna mi ta rehabilitacja a starszy ziomek zdrowy jak koń już się cieszy że wyjeżdża.
Pozdrawiam ojca Magdy
Bądź dobrej myśli, moja żona miała dwa lata temu podobną sytuację i udało się opanować zapalenie, krojenia nie było.
Zdrowiej szybko bo Poddębice czekają