Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Lewiss21 zabiegi są do 15 , ale z tego co wiem to nie wszyscy tak mają .....trafia się tak , że są do obiadu i nie ma znaczenia czy przyjedziesz dzień wcześniej czy nie -ruletka . Mam obiecane info. Od rehabilitantki z ośrodka sąsiedniego , w ktorym byłam rok temu .....ale jeśli dostanę coś to napiszę.
Nikt nic nie wie, bo dopiero w tym roku ZUS podpisał umowę z tym sanatorium i czekamy na pierwsze opinie od osób, które są tam teraz.Mam nadzieję,że będzie wszystko ok.
Elo, witaj. Wyjeźdżam 9 rano.Mam nadzieję,że jak dojadę to jeszcze dostanę jakiś fajny pokoik.Jadę do sanatorium już po raz 5i nigdy nie przyjeżdżałam wcześniej, a zawsze w dniu w którym rozpoczyna się turnus.A Ty kiedy jedziesz?