Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam serdecznie w Nowym Roku. Jak miło poczytać podziękowania dla tych którzy wkładają dużo wysiłku aby nas postawić na nogi.Jak miło w tych wypowiedziach poczuć sanatoryjną atmosferę którą niestety mam przyjemność doznać tylko raz na dwa lata. W sanatorium byłam już kilka razy i nie zdarzyło mi się wrócić niezadowoloną. Za każdym razem wracam pełna OCHÓW i ACHÓW Nawet gdy są jakieś niedociągnięcia nie zwracam na to uwagi...... liczą się zabiegi, luz i wypoczynek, to że nie muszę główkować co jutro ugotować i co dla mnie bardzo ważne - UŚMIECH . Uśmiech innych kuracjuszy, życzliwego personelu i ludzi spotykanych w parku. Kocham te wyjazdy i mam nadzieję na następne. Pozdrawiam cały personel sanatoriów i życzę wszystkim dużo zdrówka i cierpliwości dla tych nieco mniej zadowolonych kuracjuszy... A nam kuracjuszom życzę mniejszych kolejek do wyjazdów
witam ja rownież chcę podziękować wszystkim za moje 3 wspaniale pobyty sanatoryjne.Dwa razy byłam w Ustroniu ''Róża''i "Rosomak'' później ''Budowlani''w Szczawnicy.Sympatyczni ludzie z ktorymi utrzymuję kontakty do dnia dzisiejszego.DZIĘKUJĘ
Witam wszystkich zadowolonych i pozytywnie nastawionych, ja również do takich należę i wszędzie mi jest dobrze.Ostatnio byłam w Połczynie Zdroju w Gryfie. Było naprawdę super.Dla całego personelu za całokształt i dla sympatycznych kuracjuszy daję daję 5 punktów na 5.Pozdrawiam serdecznie i oby tak dalej
Dziuniu, cieszę się że dołączyłaś do grona zadowolonych z pobytu w Gryfie............. Tam jest super i mimo że od powrotu z tego sanatorium niedługo minie cztery tygodnie wciąż wracam myślami do Połczyna i tęsknie, tęsknię, tęsknię...
Jest za czym tęsknić wiem o czym piszesz.Ja byłam w zeszłym roku w lutym 3 tyg. z NFZ i w tym roku w październiku tydzień prywatnie.W obydwu przypadkach było super pod każdym względem.Polecam Gryf wszystkim.