Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Powielanie nieprawdziwych informacji nazywa się dezinformacją.
Czemu ma to służyć jak to jest pierwszy post na tym forum i od razu taka jest jak ta ,że Lądek to jeszcze pewnie rok
jak się nie otworzy?
A może jednak jak się otworzy( nie tylko Lądek ) szybciej zdecydowanie ,to będzie 2 post z przeprosinami ?
No cóż
Miałem przydział do tego sanatorium od 19 listopada
Napisałem prośbę o przesunięcie terminu pobytu o 4-6 miesięcy z powodu sytuacji rodzinnej skomplikowana operacja bliskiego członka rodziny i konieczność opieki z mojej strony
Odpowiedz z przeglądarki
Została podjęta przez Ciebie decyzja, o rezygnacji z leczenia uzdrowiskowego
No cóż....
Krzycholu .poproś lekarza chociażby rodzinnego o pismo, w którym wykaże ,że pomoc tej osobie
przez Ciebie świadczona jest niezbędna w tym czasie po operacji i się odwołuj.Prośba o przełożenie terminu ,nie jest prośbą
o wykreślenie z listy przydziału .
Co za ludzie tam w tym NFZ
Oni tylko tak piszą, ale dążą Ci inny termin, ja miałem to samo napisane w przeglądarce, a okazało się że dostałem pismo i mi termin zmienili. A byłem w takiej samej sytuacji. Dla upewnienia dzwoń do NFZ.
Dwa tygodnie po wysłaniu prośby o zmianę terminu dostałem pismo żebym przedstawił dokumentację medyczna leczenia siostry i mam na to 30 dni .
Siostra leczy się prywatnie i ma umówiony termin na zabiegi itd ....
Nic nie będę wysyłał
Czyli wyrzuca mnie z kolejki ...