masz racje nie senatorium tylko sanatorium ale kolejne sprawy jeżdżę co 18 miesięcy tylko dlatego bo tak chce,kazdy moze wyjechać rok po zakończeniu turnusu(oczywiście chodzi o ZUS) a co do KRUS i NFZ nie wiem i nie wypowiadam sie na ten temat.
spostrzeżenia
-
samael
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2012 14:25
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: spostrzeżenia
masz racje nie senatorium tylko sanatorium ale kolejne sprawy jeżdżę co 18 miesięcy tylko dlatego bo tak chce,kazdy moze wyjechać rok po zakończeniu turnusu(oczywiście chodzi o ZUS) a co do KRUS i NFZ nie wiem i nie wypowiadam sie na ten temat.
- Bunia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 gru 2011 20:19
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 20
- Podziękowano: 2 razy
Jeśli ktoś jest w KRUS może wybrać miejscowość i termin. Ale szału nie ma - do wyboru jest kilka miejscowości.
Ja do sanatorium jadę po zdrowie odpoczynek , co robią inni , powiem szczerze nie interesuje mnie to ,spędzam czas na spacerach i wycieczkach zawszę poznaję fajnych wesołych ludzi, a chodzę na tańce ale nie widzę w tym nic złego
Pozdrawiam wszystkich obecnych na forum Bunia.
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
-
samael
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 22 mar 2012 14:25
- Oddział NFZ: Śląski
Bunia dokładnie o to chodzi w tym całym interesieBunia pisze:Jeśli chodzi o wyjazd z NFZ zawsze dostałam tam gdzie opisał lekarz, i np.wskazane siarka dostałam Busko -Zdrój, Solec . Mieszkam nad morzem od północy a od wschodu nad jezioremwięc wody i wilgoci mam nadmiar , lekarz wnioskuje o zmiane klimatu np. teren podgórski i dostałam Wysowe . Zdziwiło mnie to jak właśnie na forum piszecie -lekarz we wniosku pisał morze ,a zainteresowany dostał góry, i na odwrót
![]()
Jeśli ktoś jest w KRUS może wybrać miejscowość i termin. Ale szału nie ma - do wyboru jest kilka miejscowości.
Ja do sanatorium jadę po zdrowie odpoczynek , co robią inni , powiem szczerze nie interesuje mnie to ,spędzam czas na spacerach i wycieczkach zawszę poznaję fajnych wesołych ludzi, a chodzę na tańce ale nie widzę w tym nic złego![]()
Pozdrawiam wszystkich obecnych na forum Bunia.
- teśka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2011 19:58
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Wydaje mi się, że właśnie tu mogę napisać o tym, co mnie trapi
Chętnie poznam Wasze zdanie w tej sprawie
Pozdrawiam cieplutko
-
forumowicz