Komisja ZUS
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Komisja ZUS
Kola poczekaj miesiąc i skladaj nowe z odwołaniami jest bardzo różnie . można zablokować sobie wyjazdy na dłużej . Nie ma zakazu składania ponownie po miesiącu. wiele osób namawiałem do takiego podejścia i pomogło Powodzenia 
- Joni123
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2017 07:57
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 3 razy
Zuza-zuza a w jakim mieście miałaś orzecznika?
zuza-zuza pisze: 23 lut 2019 12:55o
Wczoraj byłam na komisji. Decyzja orzecznika od razu. Potem poczekałam na korytarzu na dokument z decyzją czarno na białym. Wręczono mi go po chwili w innym pokoju. Od razu też zapytano gdzie i kiedy chcę jechać, zarezerwowano miejsce w wybranym ośrodku (szok!). Pismo z danymi ośrodka dostanę listem poleconym za ok 3 tygodnie.
Czytając ten wątek mam wrażenie, że co oddział to inne obyczaje...?!
-
forumowicz
Bo to jest i szok i mówiąc brzydko "każdy **j na swój strój " ja decyzję usłyszałem z ust orzecznika jeszcze w gabinecie ale na pytanie o możliwość wyboru terminu czy miejsca usłyszałem że absolutnie nie a znam parę osób ktorym te same panie w tym samym pokoju pozwalały dobrać miejsce czy czas wg swoich planów. Czasem myślę czy sposób podejścia pan w Zusie nie wpływa ich cykl kobiecy... No wczoraj to mało mnie nie zjadła jak poruszyłem ten temat.. aż mnie zatelepalo że strachu jak zawarczała. Istny Doberman na wścieku
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 79 razy