Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ....złożyłam wniosek 3, o4 ,2018 czekałam do dzisiaj na wiadomość z NFZ- Wrocław ......cisza .
Dzisiaj poszłam osobiście zapytać o powód ( ciszy) zapomnieli wysłać .
Miła pani zza biurka wydrukowała mi pismo z numerem , teraz trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać
Sprawdziłam w przeglądarce jestem w kolejce z numerem 90469
Pozdrawiam
beti4514 pisze: 30 maja 2018 17:52
Witaj gosiam ,ja tez złożyłam wniosek w kwietniu a właściwie wysłałam pocztą 5 kwietnia i do tej pory cisza ...pozdrawiam
Nareszcie przyszła koperta...a w niej odpowiedź z NFZ. Mam przyznane sanatorium, okres oczekiwania 26 m-cy. Numer w kolejce 54386. No i od tej chwili zaczęlo się odliczanie...
gosiam pisze: 27 cze 2018 18:32
Nareszcie przyszła koperta...a w niej odpowiedź z NFZ. Mam przyznane sanatorium, okres oczekiwania 26 m-cy. Numer w kolejce 54386. No i od tej chwili zaczęlo się odliczanie...
A u mnie na początku był 136876 . ........też składałam w kwietniu
gosiam pisze: 27 cze 2018 18:32
A u mnie na początku był 136876 . ........też składałam w kwietniu
Wow, myslalam, ze u mnie sa odległe numerki, ale Ty przebijasz po całości
Gosiam napisz jak to nie tajemnica na jakie schorzenie składałaś wniosek w naszym NFZ. Ja składałem w lutym 2017 i mój aktualny numer w kolejce to 12779. Składałem na reumatologię, a teraz w czerwcu przed weryfikacją zmieniłem profil leczenia z reumatologi na schorzenia dolnych dróg oddechowych/pulmonologia/. Pozdrawiam.
zbigniew165 pisze: 07 sie 2018 08:29
Gosiam napisz jak to nie tajemnica na jakie schorzenie składałaś wniosek w naszym NFZ. Ja składałem w lutym 2017 i mój aktualny numer w kolejce to 12779. Składałem na reumatologię, a teraz w czerwcu przed weryfikacją zmieniłem profil leczenia z reumatologi na schorzenia dolnych dróg oddechowych/pulmonologia/. Pozdrawiam.
Zadna tajemnica...u mnie neurologia. Jaki czas oczekiwania miałeś podany też 26 m-cy, czy krócej