Pozwoliłem sobie na telefon do WP zaraz po potwierdzeniu vouchera.
Użyłem jak to Mówi Moja Szefowa swego głosu radiowego ..tak było trzy-cztery razy słodziutka -kochaniutka co ja bym bez Pani począł -Pani to Moja ostatnia nadzieja i Uległa Mi przez ..Telefon

- Chłopaki jak słuchali tego to przez Tydzień patrzyli się jakoś dziwnie na Mnie
Poinformowała że bedzie oczekiwał na drugim piętrze nie krepujący pokoik do samodzielnego zamieszkania z balkonikiem -ale na zewnatrz elewacji -Nie jak Koleżanki stwierdziły do poruszania się ...
Fakt na google ogladałem ale budynku niestety nie umię obczaić bo pokazuje z pozycji ..samochodu stad Mój Kolega stwierdziła ,że nalezy sprawdzić gdzie mam Jechać i chłopaki z działu chcą zorganizować kwartalne podsumowanie działu w Polanicy aby Wiedzieli gdzie im może zaginąć ..Firmowy Dziadek
Nawet dyrekcja podwyższyła budżet o kilka euriszów .
A co do Mediów jak informowałem Pracodawca od Nowego Roku przekazał Nam dość duże laptopy z jakimis super procesorami a dodatkowo o czym nie wiedziałem jest wbudowana jakaś antena czy aplikacja do odbioru TV Naziemnej
A pakiety internetowe posiadam czy to na prywatnym czy słuzbowym telefonie
Gorzej gdyby to był wyjazd podczas Mistrzostw w Rosji .
Najważniejsze abym stał się Fanem jako kardiologiczny bazy zabiegowej i aby Doktor uległ Sugesti co lubię oraz aby zaproponował Może jakieś nowe zabiegi
Bo przyznaję się dolinę kłodzką odwiedzę po ponad 30 latach choć byłem w sanatorium w Długopolu po żółtace