Połczyn Zdrój - Borkowo

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
aur
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 02 lut 2020 22:54

Re: Połczyn Zdrój - Borkowo

Post autor: aur »

Atutem Borkowa jest polożenie. Las i zalew. Duzy kawalek pieszo do miasteczka. Dla osób szukajacych spokoju i kontaktu z naturą - rewelacja. Obiekt jest po remoncie. Tyle wiem od osob, ktore wrocily tam, po pobycie z NFZ, na turnusy prywatne, wiec chyba sie im podobalo.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Z tego co mi wiadomo to w Borkowie tylko turnusy z ZUS chyba ,że informacji udzielały osoby z turnusów NFZ z Połczyna ( Gryf , Podhale) a nie z Borkowa :) Też robiłem takie spacery w obie strony ok. 5 km.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Sztani, jednak w Borkowie mają także kuracjuszy z NFZ-tu
piotrtalikos
Na forum od: 28 sty 2020 10:42
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: piotrtalikos »

Moja mama bardzo chwaliła sobie to sanatorium. Chwaliła - jedzenie, obsługę i położenie. Mówiła, że mega powietrze tam jest
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Dobrego sanatorium nie potrzeba reklamować, bo świadczą o nim wpisy na forum pisane przez forumowiczów. Jakoś nie mam zaufania do jednorazowego wpisu nieznanego forumowicza wychwalającego tylko ten jeden obiekt. Traktuję to jak reklamę i na pewno tam nie pojadę nawet z NFZ, a komercyjnie w żadnym razie. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ