Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
efe pisze:Dziękuje za tak wyczerpującą poradę,rybki zjem za zdrowie Suzen a ravioli za dziadka.Jeżeli dobrze zrozumiałem to trzeba rezerwować z parodniowym wyprzedzeniem,dzięki za wszystko.PS.Pozdrowienia dla Cierpliwej co będzie[mam nadzieję]fruwać na parkiecie jak orzeł-nie koniecznie biały.Cześć
Efe, dzięki za optymistyczne pozdrowienia Najpierw muszę do tego Orła B. dolecieć (dojechać), oczywiście po zaliczeniu gehenny pakowania
A potem się zobaczy, co na to mój kręgosłup
Pozdrawiam wszystkich wybierających się do Iwo
cierpliwa pisze:też mam taką nadzieję. Jadę tam pierwszy raz, więc wszystko będzie dla mnie "nówka nie śmigana"
Górnik tez był moim pierwszym sanatorium. Moja pierwsza przygodą. Elegancko i przyjemnie. Warto wybrać się na wycieczki, jeśli nie znasz okolic. Węgry z kąpielą w jaskiniach i degustacją tokaja przy muzyce i wspólnych śpiewach - rewelacja. Żeby do Lwowa jechać to pamiętajcie o paszporcie Reszta wycieczek tez godna polecenia
Cześć wszystkim na forum.Do Cirpliwej,nie przejmuj się ja mam szyjny,lędźwiowy i.t.d.co wcale na to nie wyglądam.Gdy muzyczka zagra pierwszy na parkiecie[geny]przeczyść szlak,będę monitorował twoją opinię do 17.09.do godz. 23.
Efe, chyba będę musiała udać się do Krakowiaka prosto z autobusu No, prawie Abyś zdążył zapoznać się przed wyjazdem z moją opinią dot. Pierwszego razu (w Krakowiaku) . Moja inauguracja w Orle B. 15.09. Jak radzi Dziadek, rezerwację trzeba zrobić jeszcze z domku. Telefony i numery dobrych stolików zapisałam sobie. Na pewno będą przydatne w Iwo. Pozdrawiam
Cześć Cierpliwa zapomnieliśmy o Gamlog to jest jego forum.Dzięki wszystkim za poradę Dziadek miał rację,dzwoniłem do Krakowiaka.Sobota z tyg. wyprzedzeniem,niedziela z parodniowym wyprzedzeniem za....ta babka wytłumaczyła mi wszystko. Pszepraszam po jeżdzie autobusem prysznic odpoczynek a nie wiadomości dla lesera.Stoliki też miał rację w centrum lokalu, zamówię dwa miejsca najwyżej podwójnie zjem.
Witajcie
Nie przeszkadza mi, że piszecie . Dowiaduję się ciekawych rzeczy o Iwoniczu . Efe a 24 września zamawiaj trzy miejsca przy stoliku, bo ja chcę z Wami . A czy 24 mogę liczyć na jakiś komitet powitalny na przystanku autobusowym? Z Efe będziemy po sąsiedzku
Pozdrawiam
efe pisze:Cześć Cierpliwa zapomnieliśmy o Gamlog to jest jego forum.Dzięki wszystkim za poradę Dziadek miał rację,dzwoniłem do Krakowiaka.Sobota z tyg. wyprzedzeniem,niedziela z parodniowym wyprzedzeniem za....ta babka wytłumaczyła mi wszystko. Pszepraszam po jeżdzie autobusem prysznic odpoczynek a nie wiadomości dla lesera.Stoliki też miał rację w centrum lokalu, zamówię dwa miejsca najwyżej podwójnie zjem.
Cześć efe, rozumiem, że to jedno miejsce dla genetycznie obciążonego talentem tanecznym, a to drugie miejsce dla strudzonego wędrowca
gamlog pisze:Witajcie
Nie przeszkadza mi, że piszecie . Dowiaduję się ciekawych rzeczy o Iwoniczu . Efe a 24 września zamawiaj trzy miejsca przy stoliku, bo ja chcę z Wami . A czy 24 mogę liczyć na jakiś komitet powitalny na przystanku autobusowym? Z Efe będziemy po sąsiedzku
Pozdrawiam
Gamlog, jak z Efe będziecie po sąsiedzku, to pewnie będziecie częściej balować w Górniku. Może uda nam się zmontować jakiś komitet powitalny, o ile Efe zejdzie z górki i podasz nam czas przybycia i znaki szczególne (rozpoznawcze) Oczekujesz powitania chlebem i solą, czy preferujesz jakieś specjalne rytuały?
Efe, o co Ci chodzi? Nikt nie miał zamiaru Cie obrażać. Jakie obelgi? Wysiadło Ci poczucie humoru??? Przecież sam napisałeś, że zamiłowanie do tańca masz w genach i pierwszy jesteś na parkiecie, chyba, że coś źle zrozumiałam? Masz pretensje o odświeżenie wątku, który spadł na daleką pozycję? Jak to nazwałam na tyły? To uważasz za obelgę? Człowieku, chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem