Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Iwonicz-Zdrój "Górnik" 24.09-15.10.2016

Post autor: forumowicz »

efe pisze:Dziękuje za tak wyczerpującą poradę,rybki zjem za zdrowie Suzen a ravioli za dziadka.Jeżeli dobrze zrozumiałem to trzeba rezerwować z parodniowym wyprzedzeniem,dzięki za wszystko.PS.Pozdrowienia dla Cierpliwej co będzie[mam nadzieję]fruwać na parkiecie jak orzeł-nie koniecznie biały.Cześć :P
Efe, dzięki za optymistyczne pozdrowienia :kwiat: Najpierw muszę do tego Orła B. dolecieć :lol: (dojechać), oczywiście po zaliczeniu gehenny pakowania :x
A potem się zobaczy, co na to mój kręgosłup :o
Pozdrawiam wszystkich wybierających się do Iwo :serce:
AgaMaga
Na forum od: 09 lip 2016 13:56
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: AgaMaga »

cierpliwa pisze:też mam taką nadzieję. :o Jadę tam pierwszy raz, więc wszystko będzie dla mnie "nówka nie śmigana" :D

Górnik tez był moim pierwszym sanatorium. Moja pierwsza przygodą. Elegancko i przyjemnie. Warto wybrać się na wycieczki, jeśli nie znasz okolic. Węgry z kąpielą w jaskiniach i degustacją tokaja przy muzyce i wspólnych śpiewach - rewelacja. Żeby do Lwowa jechać to pamiętajcie o paszporcie :) Reszta wycieczek tez godna polecenia :)
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 lip 2016 01:05
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: efe »

Cześć wszystkim :geek: na forum.Do Cirpliwej,nie przejmuj się ja mam szyjny,lędźwiowy i.t.d.co wcale na to nie wyglądam.Gdy muzyczka zagra pierwszy na parkiecie[geny]przeczyść szlak,będę monitorował twoją opinię do 17.09.do godz. 23.
forumowicz

Efe, chyba będę musiała udać się do Krakowiaka prosto z autobusu :? No, prawie :lol: Abyś zdążył zapoznać się przed wyjazdem z moją opinią dot. Pierwszego razu (w Krakowiaku) . Moja inauguracja w Orle B. 15.09. Jak radzi Dziadek, rezerwację trzeba zrobić jeszcze z domku. Telefony i numery dobrych stolików zapisałam sobie. Na pewno będą przydatne w Iwo. Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Cześć Cierpliwa zapomnieliśmy o Gamlog to jest jego forum.Dzięki wszystkim za poradę Dziadek miał rację,dzwoniłem do Krakowiaka.Sobota z tyg. wyprzedzeniem,niedziela z parodniowym wyprzedzeniem za....ta babka wytłumaczyła mi wszystko. :D Pszepraszam po jeżdzie autobusem prysznic odpoczynek a nie wiadomości dla lesera.Stoliki też miał rację w centrum lokalu, zamówię dwa miejsca najwyżej podwójnie zjem. 8-) 8-)
gamlog
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 gru 2014 10:46
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: gamlog »

Witajcie
Nie przeszkadza mi, że piszecie ;). Dowiaduję się ciekawych rzeczy o Iwoniczu :). Efe a 24 września zamawiaj trzy miejsca przy stoliku, bo ja chcę z Wami :D. A czy 24 mogę liczyć na jakiś komitet powitalny na przystanku autobusowym? :D :D :D Z Efe będziemy po sąsiedzku ;)
Pozdrawiam
forumowicz

efe pisze:Cześć Cierpliwa zapomnieliśmy o Gamlog to jest jego forum.Dzięki wszystkim za poradę Dziadek miał rację,dzwoniłem do Krakowiaka.Sobota z tyg. wyprzedzeniem,niedziela z parodniowym wyprzedzeniem za....ta babka wytłumaczyła mi wszystko. :D Pszepraszam po jeżdzie autobusem prysznic odpoczynek a nie wiadomości dla lesera.Stoliki też miał rację w centrum lokalu, zamówię dwa miejsca najwyżej podwójnie zjem. 8-) 8-)
Cześć efe, rozumiem, że to jedno miejsce dla genetycznie obciążonego talentem tanecznym, a to drugie miejsce dla :?: strudzonego wędrowca :?:
forumowicz

gamlog pisze:Witajcie
Nie przeszkadza mi, że piszecie ;). Dowiaduję się ciekawych rzeczy o Iwoniczu :). Efe a 24 września zamawiaj trzy miejsca przy stoliku, bo ja chcę z Wami :D. A czy 24 mogę liczyć na jakiś komitet powitalny na przystanku autobusowym? :D :D :D Z Efe będziemy po sąsiedzku ;)
Pozdrawiam
Gamlog, jak z Efe będziecie po sąsiedzku, to pewnie będziecie częściej balować w Górniku. Może uda nam się zmontować jakiś komitet powitalny, o ile Efe zejdzie z górki i podasz nam czas przybycia i znaki szczególne (rozpoznawcze) :o Oczekujesz powitania chlebem i solą, czy preferujesz jakieś specjalne rytuały?
Awatar użytkownika
efe
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witajcie na forum,obelgi tylko w twarz,To jest mój ostatni post,poznacie mnie po butach życzę miłego wypoczynku,Baj
forumowicz

Efe, o co Ci chodzi? Nikt nie miał zamiaru Cie obrażać. Jakie obelgi? Wysiadło Ci poczucie humoru??? Przecież sam napisałeś, że zamiłowanie do tańca masz w genach i pierwszy jesteś na parkiecie, chyba, że coś źle zrozumiałam? Masz pretensje o odświeżenie wątku, który spadł na daleką pozycję? Jak to nazwałam na tyły? To uważasz za obelgę? Człowieku, chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem :(
ODPOWIEDZ