Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
iwonina73 pisze:Troche nie w temacie ale co tam... .
Wniosek zlozony w styczniu 2016 NFZ kujawsko -pomorski-"skierowanie oczekujące na ocenę lekarza balneologa" i nadal nie wiem kiedy wyjade ? i czy wogole wyjade ?
Nic się nie stało ale ja na Twoim miejscu bym się udała do oddziału NFZ w Twoim mieście i wyjaśniła zaistniałą sytuację bo NFZ według przepisów jest zobowiązane powiadomić wnioskodawcę o opinii lekarza balneologa do 30 dni.
Moim zdaniem coś się z Twoim wnioskiem stało,gdzieś się zawieruszył może w biurku i nie trafił do lekarza bo to już bardzo długi czas od stycznia 2016 r.
Nie siedz,nie czekaj spokojnie tylko działaj. Trzymam kciuki za pomyślne rozwikłanie zaistniałej sytuacji. Pozdrawiam.
Jak wspominałam 28 kwietnia złożyłam wniosek do NFZ i wyobrazcie sobie,że dopiero wczoraj tj,09 maja wniosek został zarejestrowany i teraz będzie czekał na opinię lekarza balneologa.Jeśli tak działa śląski oddział NFZ to się nie dziwię,że tyle się na wszystko czeka.
Wniosek mojej mamy - wysłany 8 kwietnia, zarejestrowany 11 kwietnia. Dzwoniłam dzisiaj aby się dowiedzieć i pani powiedziała, ze jeszcze z tydzień czekania na ocene lekarza.
No to czekamy.
Bogutka