Kołobrzeg 09-03-2016r

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15

Re: Kołobrzeg 09-03-2016r

Post autor: wojtek11 »

tomaszsanat pisze:witajcie wszyscy ja byłem tez samochodem i sam oczywiscie nikt sie nie zgłosił ale teraz osobiscie odradzam jazde samochodem z lublina zaparkowac tam nie ma gdzie wszystko płatne dwa mandaty oczywiscie po drodze nieuniknione tak pochowane radary ze nie zobaczysz chyba ze bedziesz jechał piecdziesiątką tak wiec podroz kosztawała mnie z mandatami prawie tysiąc złotych tyle miałem przyjemnosci z jazdy lublin -kolobrzeg pozdrawiam tomasz
Tomasz masz rację też płaciłem mandaty były wystawiane przez Straż Miejsko (wiejsko) jadąc do Kołobrzegu załapałem się na cztery :( :( ale jazda samochodem ma swoje plusy też myślałem pojechać koleją ale jadąc 15godz masakra pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

zgadza sie ale chyba juz po problemie bo niema strazy miejskiej ale radary moga jeszcze być pozdrawiam
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asiulek »

Byłam samochodem, bo inny środek lokomocji nie wchodził w grę ;) częste przystanki na rozprostowanie kości ;) w Amberze nie płaciłam, miałam kartę parkingową, w Kołobrzegu też trafiałam na niepłatne parkingi, chyba , że nie widziałam parkomatów ;) a czy jakiś fotoradar mnie ustrzelił :roll: mam nadzieję, że nie :lol: po drodze spotkałam 3 suszarki :o ale tylko w drodze powrotnej :) pozdrawiam :kwiat:
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

asiulek pisze:Byłam samochodem, bo inny środek lokomocji nie wchodził w grę ;) częste przystanki na rozprostowanie kości ;) w Amberze nie płaciłam, miałam kartę parkingową, w Kołobrzegu też trafiałam na niepłatne parkingi, chyba , że nie widziałam parkomatów ;) a czy jakiś fotoradar mnie ustrzelił :roll: mam nadzieję, że nie :lol: po drodze spotkałam 3 suszarki :o ale tylko w drodze powrotnej :) pozdrawiam :kwiat:
Szczęściara :) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Jeśli się jeździ zgodnie z przepisami, to żaden radar nie podskoczy ;)
Awatar użytkownika
asiulek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 cze 2014 17:02
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: asiulek »

Teodor pisze:Jeśli się jeździ zgodnie z przepisami, to żaden radar nie podskoczy ;)
Fakt :)
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Teodor pisze:Jeśli się jeździ zgodnie z przepisami, to żaden radar nie podskoczy ;)
Przepraszam Teodor a kto jezdzi z przepisami :?: :?:
agniecha_76
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 wrz 2010 19:22

Post autor: agniecha_76 »

Ewelina7 pisze:Bardzo mnie cieszy Twoja opinia o ośrodku... lubię spacery.... lubię parkiet... :P :P
Interesuję mnie też basen, najbliższy i do rzeczy, po prostu fajny!!!
dziękuję i pozdrawiam... Ev.. :)
Wg informacji na stronie MOSiR Kołobrzeg wejście na basen miejski dla osoby niepełnosprawnej w cenie 1zł.
Może komuś przyda się ta informacja.
Tylko to spory kawałek od Ambera
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2013 11:36
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ewelina7 »

Witaj Wojtku.... są tacy! Mam prawo jazdy od 30 lat, jeżdzę bez mandatu /dwa upomnienia/, bez punktów i wcale nie ślamazarnie...
Po prostu FART i rozsądek,
A do Kołobrzegu jadę pociągiem, z Lublina... jest całkiem dobre połączenie... pozdrawiam Ev.
Ewelina7
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2013 11:36
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Ewelina7 »

Witaj Agnieszko...
Ja z tego nie skorzystam, ale komuś ta informacja się przyda :) pozdrawiam... Ev..
ODPOWIEDZ