Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam wszystkich piszących w tym wątku
Widzę że wybieracie się do Krynicy w listopadzie, więc tak jak samo jak ja. Ciekaw jestem co powiecie o ośrodku Damis, w którym będę na turnusie. Miło będzie spotkać kogoś z tego Forum.
Pozdrawiam
Mam być na turnusie od 3.11 i szukam wszelkich informacji jak jest w Damisie. Myślę że będzie całkiem fajnie chociaż to mój pierwszy pobyt po sezonie...
Marek a dlaczego miało by być nie fajnie. Klimat tworzą ludzie. Wojtek będzie w tym samym czasie co Ty i już jest Was dwóch z forum w tym samym sanatorium.
Pozdrawiam