Szukam możliwości taniego parkowania w Ustroniu.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Szukam możliwości taniego parkowania w Ustroniu.

Post autor: forumowicz »

Artur84 pisze: 24 sie 2019 09:40 Czyli rozumiem ze place np w Danielu i mam juz swoje miejsce na caly turnus?
Teoretycznie tak.
Ale w tym Danielu tak wesoło nie jest.
Jak mi z wielką łaską raczyła odpowiedzieć bardzo niemiła jaśnie wielmożna pani z recepcji cyt: "uiszczenie opłaty parkingowej NIE GWARANTUJE miejsca na parkingu." koniec cytatu.
I faktycznie, jak zapodałem temat wsród znajomych i na fb to zgłosiły sie osoby które w Danielu za parking zapłaciły ale miejsca na postawienie auta nie było. Szefostwo Daniela ma to w d***.
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Re: Szukam możliwości taniego parkowania w Ustroniu.

Post autor: jan19557 »

Rzeczywiście przed wjazdem na parking kościelny była informacja o której pisze Maryann ale nikt tym się nie przejmował . Parkowało kilkanaście aut i jakoś się udało. Na pewny parking za szpitalem od kościoła jest jakieś 300 m. więc też nie ma problemu. Duży parking jest pod Równicą 10 zł dniówka. Decyzja należy do was.
ODPOWIEDZ