krynica zdroj 26.01

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
eemi
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 13 sty 2013 11:41

Re: krynica zdroj 26.01

Post autor: eemi »

Witam i mam pytanie czy może ktoś korzystał w szpitalu wojskowym w Krynicy z diety odchudzającej , jak tak to czy warto z niej skorzystać . Dziękuję
Awatar użytkownika
asia13
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2013 00:15
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: asia13 »

Ja osobiście tam nie była,ale była moja swacha.Wiem .że brała diete odchudzajacą i była bardzo zadowolona.Z sanatoruim rownież była zadowoloma.Jezeli chcesz to popytam jak tam jest.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

eemi pisze:Witam i mam pytanie czy może ktoś korzystał w szpitalu wojskowym w Krynicy z diety odchudzającej , jak tak to czy warto z niej skorzystać . Dziękuję
Osoby na tej diecie były bardzo zadowolone.Na obiadek zamiast zupy porcja warzyw,przydziałowe ciemne pieczywo,zamiast deserów owoce,mięsko gotowane z surówkami bez ziemniaków...to tak pokrótce.Jak dołączysz do tego ruch i nie będziesz dojadać to schudnięcie masz murowane.
eemi
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam Cię to jak możesz to ją podpytaj , bardzo prosze :)
eemi
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Witam i bardzo Ci dziękuję . Jadę 26.01. i myślę że będzie ok. Byłam w Krynicy , ale w Continentalu . Bardzo jestem ciekawa jak będzie w wojskowym , słyszałam że jest w porządku.
ODPOWIEDZ