Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Ja osobiście tam nie była,ale była moja swacha.Wiem .że brała diete odchudzajacą i była bardzo zadowolona.Z sanatoruim rownież była zadowoloma.Jezeli chcesz to popytam jak tam jest.Pozdrawiam
eemi pisze:Witam i mam pytanie czy może ktoś korzystał w szpitalu wojskowym w Krynicy z diety odchudzającej , jak tak to czy warto z niej skorzystać . Dziękuję
Osoby na tej diecie były bardzo zadowolone.Na obiadek zamiast zupy porcja warzyw,przydziałowe ciemne pieczywo,zamiast deserów owoce,mięsko gotowane z surówkami bez ziemniaków...to tak pokrótce.Jak dołączysz do tego ruch i nie będziesz dojadać to schudnięcie masz murowane.
Witam i bardzo Ci dziękuję . Jadę 26.01. i myślę że będzie ok. Byłam w Krynicy , ale w Continentalu . Bardzo jestem ciekawa jak będzie w wojskowym , słyszałam że jest w porządku.