Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jedzie mój tata do Gryfa i szukam mu jakiegoś transportu. Z tego co się orientowałam to jest jeden autobus o 5.45 ale jest dopiero 15.10 w Połczynie lub 20.15 ale wtedy jest kolo 5 nad ranem więc też bardzo nie pasuje. Może wiesz o jakiś innych połączeniach, będę wdzięczna za informację.
No niestety o innych połączeniach nie wiem, miałam na myśli właśnie te o których już wiesz. Mam nadzieję że tacie się uda coś znaleźć, choć myślę że ten który jest w Połczynie rano byłby najlepszy z autobusu do taksówki i jest się na miejscu. Tylko ja bym wcześniej zadzwoniła do ośrodka czy będzie miał mnie kto wpuścić tak skoro świt. Pozdrawiam.
NO NIE WIERZĘ........ czy naprawdę tylko ja jadę do Ireny. Boję się że jakaś pomyłka wkradła się na skierowaniu z NFZ, czytałam że sanatorium jest nie duże ale nie myślałam że takie maleńka, tylko ja tam jadę? Płakać mi się chce.
Witajcie ,ja w zeszłym roku jeżdziłam do Połczyna właśnie tym o 20;15 .Tam na miejscu był już podstawiony autobus prywatny,płaciłam 5 zł i rozwoził wszystkich pod poszczególne sanatoria. W Gryfie w recepcji jest zawsze ktoś przez całą noc więc nie ma problemu z wejściem. O 7;00 byłam już w pokoju zakwaterowana i odpoczywałam ale to to już jest zależne czy będą wolne pokoje ale myślę ,że na pewno będą. Pozdrawiam
Dziunia 60 bardzo dziękuję za informacje a powiedz mi czy wiesz coś na temat Ireny, ja naprawdę jestem przerażona że nikt tam nie jedzie ale raczej nie możliwe żebym tam była sama. Pozdrawiam
Dziewczyny , tak Borkowo jak i Irena w zeszłym roku przechodziły gruntowny remont. Irena lada moment miała być oddana i wyglądała wielce interesująco. Do Połczyna dojechałam nocnym autobusem i na miejscu miałam zamówioną taxi. Pozdrawiam i wierzę że wrócicie zadowolone...
Tak jak pisze Ewiko, Irena jest świeżo po remoncie i są bardzo dobre warunki. Ja jak jechałam to też nikt z forum się nie odezwał ale w PKS-ie byłi sami kuracjusze,to widać po wielkości bagażu Już w podroży dogadałam się z koleżanką z którą później dzieliłam pokój. Połczyn jest piękny ,super park do spacerów i jest gdzie potańczyć.Miłego pobytu i powrotu do zdrowia,pozdrawiam
Dziunia60, Ewiko, pięknie Wam dziękuję potrzymałyście mnie na duchu bo naprawdę biłam się z myślami jechać... czy nie. Jestem trochę wystraszona bo to mój pierwszy wyjazd do sanatorium a wiadomo że pierwszy raz jest zawsze trudny. Dzięki Wam dziewczyny włączyło mi się pozytywne nastawienie. Pozdrawiam gorąco