Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziekuję Ewasz i Nina. To prawda kochamy góry ale i kochamy odkrywanie, poznawanie nowego. Świnoujście i okolice to ciekawe, atrakcyjne tereny. Odwiedziliśmy juz punkt informacji turystycznej. A poza tym Światowid przywitał nas sprawnym zameldowaniem. Pokój mały ale bardzo funkcjonalny. Ustawny i przyjazny. Duża łazienka. W pokoju lodówka, duże lustro a w lazience suszarka. Lekarz jutro z rana. I dalej się zobaczy. Pozdrawiamy
Bogutka
Bogutka5 życzę dobrych zabiegów w Rusałce, bo pogoda w Świnoujściu będzie taka jak dzisiaj, czyli dość ciepło, bez opadów i silnych wiatrów.
Jeżeli będziesz potrzebowała jakichś informacji o Świnoujściu, to jestem do dyspozycji.
Jutro jest u nas dancing i w sobotę również, wejście przez recepcję, ale ilość miejsc dla osób spoza hotelu ograniczona.
Jeżeli będziesz chciała się dostać poproszę o kontakt na forum lub przez Gienię i dziewczyny z Szalonej Paczki.
Zbigniew dziękuję. Przy Rusałce wykupiliśmy parking. Na pierwszą wycieczkę dzisiaj po obiedzie mój mąż jedzie .... do domu. Hihi. Zapomniał zabrać dokumenty auta. Wszak teraz po Polsce jeździmy bez nich, no ale Niemcy.... ufff.
Bogutka
Dzień dobry Przyjdzie mi spotkać się ze Świnoujściem 8.11
Liczę że pogoda będzie przychylna i zabiegi fajne ..jestem pełna emocji..tak się cieszę na te trzy tygodnie
Będę pierwszy raz na takim pobycie w sanatorium ..mam nadzieje ze sobie poradzę
Pozdrowienia !
Witam,Malino-zawsze jest ten pierwszy raz i wszyscy tak zaczynali a pisząc tu na forum na różne tematy- pomaga w ten sposób ,będzie dobrze czego Ci Gorąco Życzę i mamy nadzieję na opinię po Twoim powrocie ,Pozdrawiam