Mąż lub żona wyjeżdża do sanatorium
-
Weronika1965
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 mar 2013 16:20
Re: Mąż lub żona wyjeżdża do sanatorium
Darek, nie ułatwiasz mi zadania, a miałam już taki ambitny plan... pełen dystans i luz... Ja wszystko rozumiem, piwko, kawka, nawet ta jakaś tam perkietoterapia (oby tylko nie krzako... , bo o takiej też czytałam), rozmowy (ale może jednak kończące się) ...spacery (hmm... to już może ciut mniejdarek pisze:Weroniko
Każdy z Nas inaczej przezywa rozstanie z Bliksa osoba wyjeżdżając do sanatorium w pierwszych dniach Ci nowi poniekąd nie umieja sie zachowac ,błąkaja się zabiegi .piwko i o 20 do spania osoby ,które pobyt w sanatorium a jest to ich ,któryś podchodzą inaczej Nie tylko Baluja ,ale i sa poprostu bardziej otwarci Bardziej Doświadczeni umieja podzielić się doświadczeniem pomóc .
Natomiast każdy powrót do rzeczywistości po ponad 20 dniach błogiego Życia jest TRUDNY dla każdego , trudno jest przestawić sie na prozę Życia , praca obowiązki etc
Fakt zdarza sie ,że Ktos poznaje Kogoś podczas pobytu prowadzone sa nie kończońce sie rozmowy cóz fakt nieraz pojawia sie telefon w najmniej odpowiednim czasie ,ale po krótkim czasie wszystko poprostu wraca do Normy przed sanatoryjnej.
Czas po powrocie i pełna asymilacja do warunków domowych tydzien -dwa chyba ,że ..trafił strzała tego CZERWONEGO ROZBÓJNIKA , ale to już inny temat
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Absolutnie!!!!!!!!Weronika1965 pisze:No super... rozumiem, że po przyjeździe męża z sanatorium przez kilka nocy będę nastawiona na nasłuch...
Dobry obiadek , kolacja plany wakacyjne czy też insynucja dotycząca odnomienia mieszkania jakś delikatna Sugestia może nowy sprzęt elektroniczny do domu dla męża
Broń Boże
Pytań jak tam było
Jakie kobiety etc
Gdy nie będzie zainteresowania tematem sanatorium po 2-3 dniach sam zacznie opowiadac niektórzy nawet ze szczegółami ,które zapewne bedą Ciekawe
Kolejna sprawa tak już na marginesie czasy Zabawy , czasy Tańczenia mineły bezpowrotnie koszt pobytu w sanatorium to kwota( juz na wstępie około 800zł ) wcale nie mała a niestety nawet to zwykle piwo w miejscowościach sanatoryjnych w kawiarniach to i nawet 10 zł , woda 5 zł Sory mały procent poprostu stać na Zabawy Sanatoryjne wszak mamy ..Kryzys
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Faktycznie teraz skojarzyłem Weronike z tym wiekiem !!
Weroniko zapraszam jeżeli Kruszynka pozwoli na ..kawę w trójke !!
zapewne wiele watpliwosci ..postaream sie rozwiac ..
-
Weronika1965

-
Weronika1965

Elu, ja już nic innego od kilku dni nie robię tylko analizuję... i masz rację - przejmuję się. Wbrew swojemu rozsądkowi i temu co czuję i wiem. Staram się jednak oceniać wszystko z przymrużeniem oka, ale co chwila jakaś głupia myśl mnie nachodzi... Chyba najlepiej będzie, jak przestanę zawracać Wam głowę i wskoczę na jakiś bardziej przyjemny temat... taki tutaj wybóreluunia pisze:Oj Weronika chyba bardzo przejęła się tym gawędziarstwem i noc zarwana-p.Weroniko popatrz na męża i powiedz do siebie a gdzie on by taką drugą znalazł jak ja
-
Weronika1965

Bardzo zabawne, ale do tej pory to rozwiewając wątpliwości podnosisz mi ciśnienie... I jeszcze kawa, to ja chyba padnę trupemdarek pisze:Kruszynko
Faktycznie teraz skojarzyłem Weronike z tym wiekiem !!
Weroniko zapraszam jeżeli Kruszynka pozwoli na ..kawę w trójke !!
zapewne wiele watpliwosci ..postaream sie rozwiac ..
-
forumowicz
Pomyś o tym ,na pewno masz w swoim otoczeniu takie osoby.