Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
W sanatorium byłem w lutym , 7 stycznia jadę ponownie mam nadzieję że się trafi spoko ekipa , jacyś młodzi jadą? 503534023 jesli ma ktoś jakieś pytania sms odpowiem.
WITAM
Aniu jak widać jest już nas czwórka i na pewno się jeszcze znajdą szczęśliwcy obdarowani przez ZUS lub NFZ więc pomaleńku możemy pakować ciepłe sweterki pozdrawiam wszystkich i do miłego zobaczenia.
Marcinmlodystaz napisz czy byłeś zadowolony z poprzedniego zimowego pobytu (
Oczywiście że byłem zadowolony , dlatego ponownie wybrałem Gołdap. Od razu uprzedzam aby wyłączyć roaming, w sanatorium zasięg tylko z plusa , Orange dopiero przy kiosku oddalonym o 500 m . Więcej pytań piszcie sms .
a jak z zasięgiem z PLAY? roaming włączyć czy wyłączyć , jadę pierwszy raz w te strony i nie orientuję się a prawdopodobnie ściąga Rosję.będę wdzięczna za odpowiedz.
Bogusia podałem wyżej swój nr telefonu , więc jak Masz pytania topisz sms. Play ma słaby , plus najlepiej odbiera , roamingwzagraniczny wyłączyć. Tak ruską sieć ściąga , niektórym pobralo 100 zł w 3 dni
Marcin, nie obawiaj się Tych (+), zobaczysz, że w takim miejscu nie stanowi to bariery , no chyba że jest ktoś specyficzny .
Dobrej rehabilitacji i wypoczynku
Na spokojnie byłem już w tym roku na rehabilitacjach w Gołdapi , ponoć bardzo młody turnus był. Mam nadzieję że teraz teżsdobrze będzie . Z tych 50++ niezle smiechy są, ja jestem bardzo specyficzny haha . Adhd, wszedziee mnie pełno :p