Lubelski NFZ

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03
Oddział NFZ: Lubelski

Re: Lubelski NFZ

Post autor: maria123 »

Mi trzy lata temu nie udało się przesunąć terminu wyjazdu :( chociaż napisałam podanie i umotywowałam. Musiałam zrezygnować i ponownie ustawić w kolejkę :evil:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

Gratuluję Agniecha :D Miłego wypoczynku , trafionych zabiegów i fajnego towarzystwa Ci życzę :kwiat:
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

NFZ niema obowiązku podporządkować się do twojego urlopu ;) będzie ciężko ale spróbować warto wszystko zależy od Pań które rozdzielają musisz pojechać osobiście i rozmawiać życzę powodzenia :)
No to "umarł w butach" z tymi Paniami to się na pewno nie dogadam, nie są zbyt miłe i raczej nastawione wrogo , :cry: niestety :cry:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witaj Anusiu co sie stało?dostałaś sanatorium z NFZ? :o
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

anusia153 pisze:
NFZ niema obowiązku podporządkować się do twojego urlopu ;) będzie ciężko ale spróbować warto wszystko zależy od Pań które rozdzielają musisz pojechać osobiście i rozmawiać życzę powodzenia :)
No to "umarł w butach" z tymi Paniami to się na pewno nie dogadam, nie są zbyt miłe i raczej nastawione wrogo , :cry: niestety :cry:
Jak to nie pomoże to strajk okupacyjny i głodówka ;)
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wojtek może to i dobry sposób : oflaguje się i będę strajkować , głodować to raczej nie koniecznie mi się chce :lol: :lol:

Kruszynko na razie czekam w kolejce , obserwuję numerki i prawdopodobnie skierowanie dostanę w okresie mniej więcej listopad- styczeń , w tym okresie nie chce jechać , jest zimno dzień krótki , a ja potrzebuję ruchu i powietrza , cały rok siedzę za biurkiem , a z zabiegów jakie można mi brać to tylko wodne i ewentualnie borowiny , po takich zabiegach trzeba odczekać , nie ma szansy wyjść na powietrze , bo można sobie tylko narobić kłopotu , a nie uśmiecha mi się siedzieć trzy tygodnie w budynku.
Już teraz kombinuję , jak można sobie ten termin zmienić . Składałam wniosek z końcem maja jako poszpitalny , z powodów rodzinnych chciałam sobie ten termin przesunąć , nie udało się, wyrzucili mnie do kolejki :cry: Znając swoje szczęście pewnie też mi się nie uda przesunąć terminu wyjazdu , jak tak się stanie będę zmuszona zrezygnować . :(
Awatar użytkownika
maria123
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 lis 2013 21:03

Post autor: maria123 »

Wojtek11! to też nie pomoże :cry: , chyba, że z bukietem róż wybierzesz ... :lol:
wojtek11
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 gru 2012 14:45
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: wojtek11 »

Bukiet róż, bombonierka dobre słowo i uśmiech na twarzy :) :)
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Wojtek , to nic nie da , coś wiem na ten temat :evil: Kobitki są nie do "ruszenia " no chyba że się trafi na ten jeden jedyny w roku lepszy dzień tych Pań :(
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

No to kamienie nie kobiety :evil:Z tego co pamiętam moja koleżanka napisała kiedyś prośbę do NFZtu o konkretny termin powołując się na nie możność dostania urlopu w innym terminie .Prośbę poświadczono pięknie stempelkiem i podpisem w kadrach oraz przez dyrekcję ...prośbę załatwiono pozytywnie i nawet dostała upragniony przez nią ...Ciechocinek :shock: :shock: (wyboru nie komentuję) :twisted: :lol: :lol:
Ps.Dotyczy NFZ-tu mazowieckiego
Ostatnio zmieniony 06 mar 2015 13:15 przez medi, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ