Lubelski NFZ
Re: Lubelski NFZ
No to "umarł w butach" z tymi Paniami to się na pewno nie dogadam, nie są zbyt miłe i raczej nastawione wrogo ,NFZ niema obowiązku podporządkować się do twojego urlopubędzie ciężko ale spróbować warto wszystko zależy od Pań które rozdzielają musisz pojechać osobiście i rozmawiać życzę powodzenia
-
wojtek11
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 gru 2012 14:45
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 15
Jak to nie pomoże to strajk okupacyjny i głodówkaanusia153 pisze:No to "umarł w butach" z tymi Paniami to się na pewno nie dogadam, nie są zbyt miłe i raczej nastawione wrogo ,NFZ niema obowiązku podporządkować się do twojego urlopubędzie ciężko ale spróbować warto wszystko zależy od Pań które rozdzielają musisz pojechać osobiście i rozmawiać życzę powodzenia
niestety
Kruszynko na razie czekam w kolejce , obserwuję numerki i prawdopodobnie skierowanie dostanę w okresie mniej więcej listopad- styczeń , w tym okresie nie chce jechać , jest zimno dzień krótki , a ja potrzebuję ruchu i powietrza , cały rok siedzę za biurkiem , a z zabiegów jakie można mi brać to tylko wodne i ewentualnie borowiny , po takich zabiegach trzeba odczekać , nie ma szansy wyjść na powietrze , bo można sobie tylko narobić kłopotu , a nie uśmiecha mi się siedzieć trzy tygodnie w budynku.
Już teraz kombinuję , jak można sobie ten termin zmienić . Składałam wniosek z końcem maja jako poszpitalny , z powodów rodzinnych chciałam sobie ten termin przesunąć , nie udało się, wyrzucili mnie do kolejki
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Ps.Dotyczy NFZ-tu mazowieckiego